SIM-kortin asettaminen Nexus-laitteeseen

Jotta voit yhdistää laitteesi mobiiliverkkoon, sinun on asetettava SIM-kortti. Jos korttia ei ole asetettu, näet Ei SIM-korttia -ilmoituksen.

SIM-kortin hankkiminen

Jos sinulla ei ole SIM-korttia laitteellesi, ota yhteyttä operaattoriisi. Operaattorin pitäisi antaa sinulle SIM-kortti ja aktivoida se valmiiksi, jotta voit käyttää sitä heti. Alta näet, millaisen SIM-kortin tarvitset mihinkin laitteeseen.

SIM-kortin asettaminen

TÄRKEÄÄ: Varo taivuttamasta tai naarmuttamasta SIM-korttia äläkä altista sitä staattiselle sähkölle, vedelle tai lialle. Pidä SIM-kortit poissa pienten lasten ulottuvilta.

Katso oman laitteesi tiedot alta:

Puhelimet

Nexus 5X

SIM-kortin tyyppi

Nexus 5X:ssa käytetään nano-SIM-korttia.

Sprintin käyttäjät: Olemassa olevat Sprint-SIM-kortit eivät toimi Nexus 5X:ssä, joten tarvitset uuden SIM-kortin Sprintiltä.

SIM-korttikelkan sijainti

SIM-korttikelkka sijaitsee puhelimen vasemman sivun yläreunassa. Kortin poistopainike on pienen reiän sisällä korttikelkan luukun oikealla puolella.

Ohjeet

1. Sammuta puhelin ja etsi pieni SIM-korttikelkan vieressä oleva reikä. Työnnä puhelimen mukana toimitettu SIM-kortin poistotyökalu reikään.
  2. Paina sitä varovasti mutta lujasti, kunnes SIM-korttikelkka ponnahtaa ulos.
  3. Ota korttikelkka ulos ja aseta nano-SIM-kortti sen sisään.
  4. Aseta korttikelkka varovasti paikalleen ja työnnä se takaisin puhelimeen.
  5. Käynnistä puhelin. Joudut ehkä käynnistämään puhelimen uudelleen ennen kuin mobiiliyhteys toimii.
Nexus 6P

SIM-kortin tyyppi

Nexus 6P:ssä käytetään nano-SIM-korttia.

Sprintin käyttäjät: Olemassa olevat Sprint-SIM-kortit eivät toimi Nexus 6P:ssä, joten tarvitset uuden SIM-kortin Sprintiltä.

SIM-korttikelkan sijainti

SIM-korttikelkka sijaitsee puhelimen vasemman sivun yläreunassa. Kortin poistopainike on pienen reiän sisällä korttikelkan luukun oikealla puolella.

Ohjeet

1. Sammuta puhelin ja etsi pieni SIM-korttikelkan vieressä oleva reikä. Työnnä puhelimen mukana toimitettu SIM-kortin poistotyökalu reikään.
  2. Paina sitä varovasti mutta lujasti, kunnes SIM-korttikelkka ponnahtaa ulos.
  3. Ota korttikelkka ulos ja aseta nano-SIM-kortti sen sisään.
  4. Aseta kelkka varovasti paikalleen ja työnnä se takaisin puhelimeen.
  5. Käynnistä puhelin. Joudut ehkä käynnistämään puhelimen uudelleen ennen kuin mobiiliyhteys toimii.
Nexus 6

SIM-kortin tyyppi

Nexus 6:ssä käytetään nano-SIM-korttia.

SIM-korttikelkan sijainti

SIM-korttipaikka sijaitsee puhelimen yläosassa kuulokeliitännän vieressä. Kortin poistopainike on pienen reiän sisällä korttikelkan luukun oikealla puolella.

Ohjeet

1. Työnnä puhelimen mukana toimitettu SIM-kortin poistotyökalu reikään.

2. Paina sitä varovasti mutta lujasti, kunnes SIM-korttikelkka ponnahtaa ulos.

3. Ota korttikelkka ulos ja aseta nano-SIM-kortti sen sisään.

4. Aseta korttikelkka varovasti paikalleen ja työnnä se takaisin puhelimeen.

Joudut ehkä käynnistämään puhelimen uudelleen ennen kuin mobiiliyhteys toimii.

Nexus 5

Mikro-SIM-kortin asettaminen:

1. Etsi SIM-korttikelkka, joka sijaitsee laitteen oikealla puolella virtapainikkeen alapuolella. Paina kelkan luukun alapuolella olevaa irrotuspainiketta (pieni reikä) SIM-kortin irrotustyökalulla (toimitetaan puhelimen mukana).

2. Paina sitä varovasti mutta lujasti, kunnes SIM-korttikelkka ponnahtaa ulos.

3. Ota kelkka ulos ja aseta mikro-SIM-kortti kelkkaan siten, että kortin viisto kulma asettuu kelkan viistoon kulmaan.

4. Paina kelkka varovasti takaisin puhelimeen.

Jos puhelin on päällä, se on käynnistettävä uudelleen mobiiliverkkoyhteyden muodostusta varten.

Nexus 4

SIM-korttikelkka sijaitsee puhelimen vasemmalla puolella äänenvoimakkuuspainikkeen alapuolella. Kelkan irrotuspainiketta painetaan pienestä reiästä kelkan luukun yläpuolella.

Mikro-SIM-kortin asettaminen:

1. Aseta puhelimen mukana tullut SIM-kortin irrotustyökalu (tai ohut neula) reikään ja paina sitä varovasti mutta lujasti, kunnes SIM-korttikelkka ponnahtaa ulos.
  2. Irrota kelkka ja aseta mikro-SIM-kortti paikalleen kontaktipinta ulospäin, niin että viistetty kulma jää oikealle puolelle.
  3. Aseta korttikelkka varovasti paikalleen ja työnnä se takaisin puhelimeen.

Huomaa, että saatat joutua käynnistämään puhelimen uudelleen, jotta se löytää verkkosignaalin.

Tabletit

Nexus 9 LTE

Ennen tabletin käytön aloitusta siihen on ehkä asetettava nano-SIM-kortti. Nano-SIM-kortit sopivat vain Nexus 9 LTE ​​-tabletteihin. Ei tabletin Wi-Fi-versioihin.

Nano-SIM-korttipaikka sijaitsee tabletin vasemmassa sivussa. Kortin poistopainike on pienen reiän sisällä korttikelkan luukun vieressä.

Aseta SIM-kortti seuraavasti:

1. Työnnä tabletin mukana toimitettu SIM-kortin poistotyökalu reikään.

2. Paina sitä varovasti mutta lujasti, kunnes SIM-korttikelkka ponnahtaa ulos.

3. Ota korttikelkka ulos ja aseta nano-SIM-kortti sen sisään.

4. Aseta korttikelkka varovasti paikalleen ja työnnä tablettiin.

Joudut ehkä käynnistämään tabletin uudelleen ennen kuin mobiiliyhteys toimii.

Nexus 7 (2013) LTE

SIM-kortti on mahdollista asettaa vain Nexus 7:ään (2013). Tabletin Wi-Fi-versioihin se ei sovi.

SIM-kortin asettaminen

1. Sammuta tablet-laite ja aseta se tasaiselle pinnalle näyttö ylöspäin, kamera ylhäällä ja virtapainike oikealla.
  2. Kallista oikeata puolta hieman ja etsi alaosasta SIM-korttipaikka ja korttipaikan luukussa oleva pieni reikä.
  3. Työnnä tablet-laitteen mukana toimitettu SIM-kortin poistotyökalu (tai paperiliitin) luukun reikään ja paina tukevasti mutta varoen, kunnes kelkka ponnahtaa ulos.

4. Ota kelkka ulos ja aseta mikro-SIM-kortti sen sisälle siten, että kortin viisto kulma asettuu kelkan viistoon kulmaan.

5. Aseta kelkka takaisin korttipaikkaan ja työnnä se sisään tablet-laitteeseen.

SIM-kortin aktivoiminen

1. Avaa Asetukset Asetukset-sovellus (Android 4.3 tai vanhempaa käyttöjärjestelmää käyttävissä laitteissa on erilainen Asetukset Asetukset-kuvake). Poista Wi-Fi käytöstä, kun olet käynyt asetusohjeet läpi. Näytön yläosassa näkyy ilmoitus, kun Wi-Fi on poistettu käytöstä.
  2. Liu'uta ilmoitusalue alas ja kosketa ilmoitusta.
  3. Aktivoi operaattorin ohjeiden mukaan.
Tärkeää: Joidenkin operaattoreiden SIM-kortin aktivointi voi kestää useita minuutteja. Jos aktivointi kestää todella pitkään, kokeile käynnistää tabletti uudelleen. Jotkin operaattorit voivat edellyttää lentotilan ottamista käyttöön ja pois käytöstä tai tietojen hallintaa Play Kaupasta saatavalla tekstiviestisovelluksella. Lisätietoja saat mobiilipalveluntarjoajaltasi.
Nexus 7 (2012) LTE

SIM-kortti on mahdollista asettaa vain mobiilitiedonsiirtoa tukevaan Nexus 7:ään, ei laitteen wifi-versioihin.

SIM-kortin asettaminen

1. Katkaise tablet-laitteen virta ja aseta laite tasaiselle alustalle näyttö alaspäin.
  2. Etsi reikä laitteen oikealla puolella sijaitsevan SIM-korttikelkan luukusta. Varoitus: älä koske kelkan yläpuolella sijaitsevaan mikrofonin aukkoon.
  3. Työnnä tabletin mukana tullut työkalu (tai paperiliitin) kelkan reikään ja paina, kunnes kelkka avautuu.
  4. Poista kelkka ja lisää mikro-SIM-kortti sen sisälle siten, että kortin viisto kulma on vasemmalla.
  5. Aseta luukku varovasti paikalleen ja kiinnitä se takaisin tablet-laitteeseen työntämällä.

SIM-kortin aktivoiminen

1. Kun olet suorittanut asennuksen ohjeiden mukaisesti, ota wifi-yhteys pois käytöstä. Näytön yläosassa näkyy ilmoitus, kun Wi-Fi on poistettu käytöstä.
  2. Liu'uta ilmoitusalue alas ja kosketa ilmoitusta.
  3. Aktivoi operaattorin ohjeiden mukaan.
Tärkeää: Joidenkin operaattoreiden SIM-kortin aktivointi voi kestää useita minuutteja. Jos aktivointi kestää todella pitkään, kokeile käynnistää tabletti uudelleen. Jotkin operaattorit voivat edellyttää lentotilan ottamista käyttöön ja pois käytöstä tai tietojen hallintaa Play Kaupasta saatavalla tekstiviestisovelluksella. Lisätietoja saat mobiilipalveluntarjoajaltasi.

IMEI-numeron löytäminen

Jos olet yhteydessä asiakaspalveluun, saatat tarvita puhelimen IMEI-tunnistenumeron.

Puhelimen IMEI-tunnistenumero löytyy SIM-korttikelkasta ja puhelimen pakkauksesta. Kirjoita IMEI-koodi muistiin pika-asennusoppaaseen tai ota siitä valokuva.