Inserir una targeta SIM en un dispositiu Nexus

Per connectar el dispositiu a una xarxa mòbil, cal que hi insereixis una targeta SIM. Si no tens cap targeta instal·lada, veuràs el missatge "No hi ha cap targeta SIM".

Com s'obté una targeta SIM

Si no tens cap targeta SIM per al dispositiu, contacta amb el teu proveïdor de serveis de telefonia mòbil. A més de proporcionar-te-la, cal que l'activi perquè la puguis començar a fer servir de seguida. Per saber quin tipus de targeta SIM necessites, consulta les indicacions del teu dispositiu a continuació.

Instal·lar una targeta SIM

IMPORTANT: has de tenir cura de no doblegar ni ratllar la targeta SIM, i has d'evitar exposar-la a l'electricitat estàtica o al contacte amb l'aigua o la brutícia. Mantén les targetes SIM fora de l'abast dels nens.

Tria el teu dispositiu a continuació per consultar les indicacions:

Telèfons

Nexus 5X

Tipus de targeta SIM

Amb el dispositiu Nexus 5X es fa servir una targeta nano SIM.

Usuaris de Sprint: les targetes SIM de Sprint existents no funcionaran per als dispositius Nexus 5X; per tant, hauràs de demanar una targeta SIM nova a Sprint.

Ubicació de la safata de la targeta SIM

La safata de la targeta SIM és a l'extrem superior esquerre del telèfon. El botó d'extracció es troba a l'interior del petit orifici que hi ha a la dreta de la porta de la safata.

Indicacions

1. Apaga el telèfon i cerca el petit orifici que hi ha per a la safata de la targeta SIM. Insereix l'eina d'extracció de targetes SIM que se subministra amb el telèfon a l'orifici.
  2. Pressiona amb fermesa i suavitat alhora fins que la safata surti.
  3. Extreu la safata i col·loca-hi la targeta nano SIM.
  4. Torna a inserir la safata a la ranura i introdueix-la al telèfon amb compte.
  5. Engega el telèfon. És possible que l'hagis de reiniciar per tenir cobertura mòbil.
Nexus 6P

Tipus de targeta SIM

El dispositiu Nexus 6P fa servir una targeta nano SIM.

Usuaris de Sprint: les targetes SIM de Sprint existents no funcionaran per als dispositius Nexus 6P; per tant, hauràs de demanar una targeta SIM nova a Sprint.

Ubicació de la safata de la targeta SIM

La safata de la targeta SIM és a l'extrem superior esquerre del telèfon. El botó d'extracció es troba a l'interior del petit orifici que hi ha a la dreta de la porta de la safata.

Indicacions

1. Apaga el telèfon i cerca el petit orifici que hi ha per a la safata de la targeta SIM. Insereix l'eina d'extracció de targetes SIM que se subministra amb el telèfon a l'orifici.
  2. Pressiona amb fermesa i suavitat alhora fins que la safata surti.
  3. Extreu la safata i col·loca-hi la targeta nano SIM.
  4. Torna a inserir la safata a la ranura i introdueix-la al telèfon amb compte.
  5. Engega el telèfon. És possible que l'hagis de reiniciar per començar a tenir cobertura mòbil.
Nexus 6

Tipus de targeta SIM

El dispositiu Nexus 6 fa servir una targeta nano SIM.

Ubicació de la safata de la targeta SIM

La safata de la targeta SIM és a la part superior del telèfon al costat del connector dels auriculars. El botó d'extracció es troba a l'interior del petit orifici que hi ha a la dreta de la porta de la safata.

Indicacions

1. Insereix l'eina d'extracció de targetes SIM que se subministra amb el telèfon a l'orifici.

2. Pressiona amb fermesa i suavitat alhora fins que la safata surti.

3. Extreu la safata i col·loca-hi la targeta nano SIM.

4. Torna a inserir la safata a la ranura i introdueix-la al telèfon amb compte.

És possible que l'hagis de reiniciar per començar a tenir cobertura mòbil.

Nexus 5

Per instal·lar una targeta micro SIM, fes el següent:

1. Cerca la safata de la targeta SIM ubicada a la dreta del telèfon, a sota del botó d'engegada. Insereix l'eina d'extracció de la SIM (que ve amb el telèfon) al botó d'extracció, que és el forat petit que hi ha just a sota de la porta de la safata.

2. Pressiona amb fermesa i suavitat alhora fins que la safata surti.

3. Extreu la safata i col·loca la targeta micro SIM a l'interior, fent coincidir la part retallada de la targeta amb la safata.

4. Torna a introduir la safata al telèfon amb compte.

Si el telèfon està engegat, l'hauràs de reiniciar per connectar-lo a la xarxa mòbil.

Nexus 4

La safata de la targeta SIM està ubicada a la banda esquerra del telèfon, a sota del botó de volum. El botó d'extracció és un forat petit que hi ha just a sobre de la porta de la safata.

Per instal·lar una targeta micro SIM, fes el següent:

1. Insereix l'eina d'extracció de la SIM proporcionada amb el telèfon (o una agulla fina) a l'orifici i pressiona amb suavitat però amb fermesa fins que la safata surti.
  2. Extreu la safata i col·loca-hi la targeta micro SIM, amb els contactes cap a fora i el cantó retallat a la dreta.
  3. Torna a inserir la safata a la ranura i introdueix-la al telèfon amb compte.

Tingues present que és possible que hagis de reiniciar el telèfon per poder obtenir el senyal de la xarxa correctament.

Tauletes

Nexus 9 LTE

Abans de començar a utilitzar la tauleta, hi has d'inserir una targeta nano SIM. Només les tauletes Nexus 9 LTE accepten aquest tipus de targetes. No es poden fer servir en tauletes que només admeten Wi-Fi.

La safata de la targeta nano SIM és a la part esquerra de la tauleta. El botó d'extracció es troba a l'interior de l'orifici petit que hi ha al costat de la porta de la safata.

Per instal·lar una targeta SIM has de seguir aquests passos:

1. Insereix l'eina d'extracció de targetes SIM que se subministra amb la tauleta a l'orifici.

2. Pressiona amb fermesa i suavitat alhora fins que la safata surti.

3. Extreu la safata i col·loca-hi la targeta nano SIM.

4. Torna a inserir la safata a la ranura i introdueix-la a la tauleta amb compte.

És possible que hagis de reiniciar la tauleta per tenir cobertura mòbil.

Nexus 7 (2013) LTE

Només les tauletes Nexus 7 (2013) LTE accepten targetes SIM. No es poden fer servir en tauletes que només admeten Wi-Fi.

Inserir una targeta SIM

1. Apaga la tauleta i col·loca-la a sobre d'una superfície plana amb la pantalla cap amunt, amb la càmera a la part superior i amb el botó d'engegada a la dreta.
  2. Inclina lleugerament la part dreta i cerca la safata per a la targeta SIM, a prop de la part inferior, i l'orifici petit que hi ha a la porta de la safata.
  3. Insereix l'eina d'extracció de la SIM que es proporciona amb la tauleta (o bé un clip) a l'orifici de la safata i i pressiona de manera ferma però suau fins que la safata surti.

4. Extreu la safata i col·loca-hi la targeta micro SIM a dins, amb el cantó retallat encaixat en el cantó retallat de la safata.

5. Torna a inserir la safata a la ranura i introdueix-la a la tauleta amb compte.

Activar la targeta SIM

1. Obre l'aplicació Configuració Configuració (els dispositius que fan servir Android 4.3 o una versió anterior tenen una altra icona deConfiguració Configuració) i desactiva la Wi-Fi després de completar les instruccions de configuració. Quan la Wi-Fi estigui desactivada, veuràs una notificació a la part superior de la pantalla.
  2. Llisca cap avall la pantalla de notificacions i toca la notificació.
  3. Segueix les instruccions d'activació proporcionades pel teu operador de telefonia mòbil.
Important: alguns operadors de telefonia mòbil poden trigar un minut o més a activar la targeta SIM. Si tarda molt a activar-se, una bona opció és provar de reiniciar la tauleta. És possible que per a alguns proveïdors de serveis mòbils calgui activar i desactivar el mode d'avió o bé utilitzar una aplicació de SMS de Google Play Store per gestionar les dades. Contacta amb el teu proveïdor de serveis mòbils per obtenir més informació.
Nexus 7 (2012) LTE

Només els dispositius Nexus 7 amb dades mòbils accepten una targeta SIM. No es poden fer servir en tauletes que només admeten Wi-Fi.

Inserir la targeta SIM

1. Apaga la tauleta i col·loca-la en una superfície plana amb la pantalla cap avall.
  2. Cerca la safata de la targeta SIM a la part dreta de la tauleta i l'orifici que hi ha a la porta de la safata. Precaució: no confonguis aquest orifici amb l'orifici del micròfon que està situat una mica més amunt de la safata.
  3. Insereix l'eina que es proporciona amb la tauleta (o bé un clip) en aquest orifici i pressiona-la de manera ferma però suau fins que la safata surti.
  4. Extreu la safata i col·loca-hi la targeta micro SIM a dins, amb el cantó retallat cap a l'esquerra.
  5. Torna a inserir la safata a la ranura i introdueix-la a la tauleta amb compte.

Activar la targeta SIM

1. Desactiva la Wi-Fi després de completar les instruccions de configuració. Quan la Wi-Fi estigui desactivada, veuràs una notificació a la part superior de la pantalla.
  2. Llisca cap avall la pantalla de notificacions i toca la notificació.
  3. Segueix les instruccions d'activació proporcionades pel teu operador de telefonia mòbil.
Important: alguns operadors de telefonia mòbil poden trigar un minut o més a activar la targeta SIM. Si tarda molt a activar-se, una bona opció és provar de reiniciar la tauleta. És possible que per a alguns proveïdors de serveis mòbils calgui activar i desactivar el mode d'avió o bé utilitzar una aplicació de SMS de Google Play Store per gestionar les dades. Contacta amb el teu proveïdor de serveis mòbils per obtenir més informació.

Consultar el número IMEI

Si contactes amb el servei d'atenció al client, hauràs d'indicar el número d'identificació IMEI del telèfon.

Veuràs aquest número a la safata de la targeta SIM i a la caixa del telèfon. Anota el número IMEI a la Guia d'inici ràpid o fes-ne una foto.