Oplad din Nexus-enhed

Når du får din nye Nexus-enhed, er batteriet muligvis ikke fuldt opladet. Det er en god idé at lade batteriet helt op, når du får mulighed for det.

Oplysninger om og vejledning i opladning

Vælg din telefon eller tablet nedenfor for at få oplysninger om, hvordan du oplader og tænder din enhed:

Telefoner

Nexus 5X
  1. Slut én af enderne på USB type C-kablet til USB Type C-porten i bunden af telefonen. Slut derefter den anden ende af kablet til opladeren, og slut opladeren til en stikkontakt.
  2. Tænd telefonen ved at trykke på afbryderknappen på højre side og holde den nede i et par sekunder.

Tips!

• Nexus 5X anvender en USB type C-port til opladning, så andre Android-kabler og -opladere fungerer muligvis ikke til din enhed. Vi anbefaler, at du bruger den oplader, der fulgte med din Nexus.
  • Hvis du vil bruge en USB Standard A-oplader, som du allerede har, skal du bruge et nyt kabel – USB type C til USB Standard A. Enheden oplader dog langsommere på denne måde, end den ville med en type C-oplader.
  • Du kan købe yderligere opladere og kabler fra Google Store.
  • Den bedste strømkilde er den oplader, der fulgte med din telefon. Andre kilder, som f.eks. en computer, oplader muligvis ikke lige så hurtigt.
  • Du kan bruge telefonen under opladning, men telefonen oplades hurtigere, hvis du ikke bruger den.

Bemærk!

• Batteriet kan ikke tages ud. Forsøg ikke at åbne telefonen.
  • Opladeren varierer alt efter land eller område.
  • Indgangsspændingen mellem stikkontakten og opladeren er AC 100-240 V, og opladerens udgangsspænding er DC 5 V, 2 A.
  • Du opnår det bedste resultat ved at bruge den medfølgende oplader og det medfølgende type C-kabel, når du oplader din Nexus 5X. Brug kun USB-kompatible og certificerede tredjepartskabler og -opladere. Dele, som ikke er certificerede, kan beskadige telefonen.
Nexus 6P
  1. Slut én af enderne på USB type C-kablet til USB Type C-porten i bunden af telefonen. Slut derefter den anden ende af kablet til opladeren, og slut opladeren til en stikkontakt.
  2. Tænd telefonen ved at trykke på afbryderknappen på højre side og holde den nede i et par sekunder.

Tips!

• Nexus 6P anvender en USB type C-port til opladning, så andre Android-kabler og -opladere fungerer muligvis ikke til din enhed. Vi anbefaler, at du bruger den oplader, der fulgte med din Nexus.
  • Hvis du vil bruge en USB Standard A-oplader, som du allerede har, kan du bruge det USB type C til USB Standard A-kabel, der fulgte med din enhed. Enheden oplader dog langsommere på denne måde, end den ville med en type C-oplader.
  • Du kan købe yderligere opladere og kabler fra Google Store.
  • Den bedste strømkilde er den oplader, der fulgte med din telefon. Andre kilder, som f.eks. en computer, oplader muligvis ikke lige så hurtigt.
  • Du kan bruge telefonen under opladning, men telefonen oplades hurtigere, hvis du ikke bruger den.

Bemærk!

• Batteriet kan ikke tages ud. Forsøg ikke at åbne telefonen.
  • Opladeren varierer alt efter land eller område.
  • Indgangsspændingen mellem stikkontakten og opladeren er AC 100-240 V, og opladerens udgangsspænding er DC 5 V, 2 A.
  • Du opnår det bedste resultat ved at bruge den medfølgende oplader og det medfølgende type C-kabel, når du oplader din Nexus 6P. Brug kun USB-kompatible og certificerede tredjepartskabler og -opladere. Dele, som ikke er certificerede, kan beskadige telefonen.
Nexus 6
  1. Slut den lille ende af mikro-USB-kablet til mikro-USB-porten i bunden af telefonen. Slut derefter den anden ende til opladeren, og slut opladeren til en stikkontakt.
  2. Tænd telefonen ved at trykke på afbryderknappen på højre side i et par sekunder.

Tips!

• Den bedste strømkilde er den oplader, der fulgte med telefonen. Andre kilder, som f.eks. en computer, fungerer muligvis ikke lige så godt.
  • Du kan bruge telefonen under opladning, men telefonen oplades hurtigere, hvis du ikke bruger den.

Bemærk!

• Batteriet kan ikke tages ud. Forsøg ikke at åbne telefonen.
  • Opladeren varierer alt efter land og område.
  • Indgangsspændingen mellem stikkontakten og opladeren er AC 100-240 V, og opladerens udgangsspænding er DC 5 V, 2 A.
  • Brug kun den oplader og det mikro-USB-kabel, der fulgte med din Nexus 6. Hvis du bruger en anden oplader eller et andet kabel, kan din telefon tage skade.
Nexus 5

Dit batteri er ikke helt opladet, når du pakker din Nexus 5 ud. Det er en god idé at lade batteriet helt op, når du får mulighed for det.

Hvis du bruger den rejseadapter, der følger med telefonen, skal du slutte den ene ende af Micro USB-kablet til opladerporten i bunden af telefonen og den anden ende til rejseadapteren. Sæt rejseadapteren i en stikkontakt.

• Rejseadapteren varierer alt efter land eller område.
  • Brug kun den rejseadapter og det mikro-USB-kabel, der følger med din Nexus 5. Brug af en anden rejseadapter eller et andet kabel kan beskadige din telefon.
  • Indgangsspændingen mellem stikkontakten og rejseadapteren er AC 100 V - 240 V, og rejseadapterens udgangsspænding er DC 5 V, 1,2 A.
  • Det tager længere tid at oplade telefonen via et USB-kabel, der er sluttet til en anden enhed, f.eks. en bærbar computer, end det gør via en rejseadapter.
  • Batteriet i en Nexus 5 kan ikke fjernes. Forsøg ikke at åbne telefonen.
Nexus 4

Batteriet er ikke fuldt opladet, når du pakker din Nexus 4 ud. Det er en god ide at lade batteriet helt op hurtigst muligt.

Hvis du bruger den rejseadapter, der følger med telefonen, skal du slutte den ene ende af Micro USB-kablet til opladerporten i bunden af telefonen og den anden ende til rejseadapteren. Sæt rejseadapteren i en stikkontakt.

• Rejseadapteren varierer alt efter land eller region.
  • Brug kun den rejseadapter og det mikro USB-kabel, der følger med din Nexus 4. Brug af en anden rejseadapter eller et andet kabel kan beskadige din telefon.
  • Indgangsspændingen mellem stikkontakten og rejseadapteren er AC 100 V - 240 V, og rejseadapterens udgangsspænding er DC 5 V, 1,2 A.
  • Opladning af telefonen via et USB-kabel, der er sluttet til en anden enhed, f.eks. en bærbar computer, tager længere tid end opladning med en rejseadapter.
  • Batteriet i en Nexus 4 kan ikke fjernes. Forsøg ikke at åbne telefonen.
Vigtigt! Hvis du bruger en trådløs oplader, skal du bruge en godkendt model og kun efter anvisning. Det er ikke sikkert, at rejseadapteren til Nexus 4 kan generere tilstrækkelig strøm til at drive en trådløs oplader.

Tablets

Nexus 9

Batteriet er muligvis ikke helt opladet fra starten. Det er en god idé at lade batteriet helt op hurtigst muligt. Følg denne vejledning for at oplade og tænde enheden:

1. Slut den lille ende af mikro-USB-kablet til mikro-USB-porten nederst på tabletten (når du holder enheden med fronten mod dig). Slut derefter den anden ende til opladeren, og slut opladeren til en stikkontakt.

2. Du tænder tabletten ved at trykke på afbryderknappen på højre side og holde den nede i et par sekunder.

• Opladeren varierer alt efter land og område.
  • Brug kun den oplader og det mikro-USB-kabel, der fulgte med din Nexus 9. Hvis du bruger en anden oplader, kan din tablet tage skade.
  • Den bedste energikilde er den oplader, der følger med din tablet. Andre kilder som f.eks. en bærbar computer fungerer muligvis ikke så godt.
  • Din tablet oplades hurtigere, hvis du ikke bruger den.
  • Indgangsspændingen mellem stikkontakten og opladeren er 100-240 V AC, og opladerens udgangsspænding er 5 V DC, 1,5 A.
  • Batteriet kan ikke tages ud. Forsøg ikke at åbne din tablet.
Nexus 7 2013

Batteriet er muligvis ikke helt opladet fra starten. Det er en god idé at lade det helt op, når du får mulighed for det.

Slut Mikro-USB-kablet til din Nexus 7 og opladeren, og forbind opladeren til et strømstik:

• Opladeren varierer alt efter land og område.
  • Brug den oplader og det Mikro-USB-kabel, der følger med din Nexus 7. Hvis du bruger en anden oplader, kan din tablet tage skade.
  • Undgå skader på dig selv eller din enhed ved at fjerne beskyttelsesfilmen fra USB-opladeren og USB-kablet, før du oplader batteriet.
  • Indgangsspændingen mellem stikkontakten og denne oplader er 100-240 V vekselstrøm, og opladerens udgangsspænding er 5,2 V, 1,35 A jævnstrøm.
  • Din Nexus 7 kan kun oplades via USB-porten på en computer, når din Nexus 7 er i dvale (skærmen er slukket) eller helt slukket. Opladning via USB-porten tager længere tid end opladning via USB-opladeren.
Nexus 7 2012

Batteriet er muligvis ikke helt opladet fra starten. Det er en god idé at lade det helt op, når du får mulighed for det.

Slut Mikro-USB-kablet til din Nexus 7 og opladeren, og forbind opladeren til et strømstik:

• Opladeren varierer alt efter land og område.
  • Brug den oplader og det Mikro-USB-kabel, der følger med din Nexus 7. Hvis du bruger en anden oplader, kan din tablet tage skade.
  • Undgå skader på dig selv eller din enhed ved at fjerne beskyttelsesfilmen fra USB-opladeren og USB-kablet, før du oplader batteriet.
  • Indgangsspændingen mellem stikkontakten og opladeren er AC 100-240 V, og opladerens udgangsspænding er DC 5 V, 2 A.
  • Din Nexus 7 kan kun oplades via USB-porten på en computer, når din Nexus 7 er i dvale (skærmen er slukket) eller er helt slukket. Opladning via USB-porten tager længere tid end opladning via USB-opladeren.
Nexus 10

Batteriet er muligvis ikke helt opladet fra starten. Det er en god idé at lade batteriet helt op, når du får mulighed for det.

Slut den lille ende af Micro USB-kablet til Micro USB-porten øverst til venstre på tabletten. Slut derefter den anden ende til opladeren, og slut opladeren til en stikkontakt.

• Opladeren varierer alt efter land og område.
  • Brug den oplader og det Mikro-USB-kabel, der følger med din Nexus 10. Hvis du bruger en anden oplader, kan din tablet tage skade.
  • Den bedste energikilde er den oplader, der følger med din tablet. Andre kilder som f.eks. en bærbar computer fungerer muligvis ikke så godt.
  • Tabletten oplades hurtigere, hvis du ikke bruger den.
  • Indgangsspændingen mellem stikkontakten og opladeren er AC 100-240 V, og opladerens udgangsspænding er DC 5 V, 2 A.
  • Batteriet i en Nexus 10 kan ikke fjernes. Forsøg ikke at åbne din tablet.

Kontrollér, hvor lang tid der er tilbage, indtil batteriet er fuldt opladet

Få oplysninger om, hvordan du kontrollerer batteriniveau og status for opladning.

Fejlfinding

Andre Android-kabler og -opladere fungerer ikke

Nexus 5X og Nexus 6P anvender USB type C til opladning, så det er ikke alle kabler og opladere, der fungerer til disse telefoner. Vi anbefaler, at du bruger den oplader, der fulgte med din Nexus.

Hvis du vil bruge en USB Standard A-oplader, som du allerede har, skal du bruge et USB type C til USB Standard A-kabel. Enheden oplader dog langsommere på denne måde, end den ville med en type C-oplader.

Du kan købe yderligere opladere og kabler fra Google Store.

Andre Nexus-enheder er kompatible med standard mikro-USB-kabler.

Min enhed kan ikke lades op eller tændes

Følg disse fejlfindingstrin.

Mit batteri holder ikke længe

Du kan forlænge batteriets levetid ved at ændre dine indstillinger, se tips til at forlænge batteriets levetid, eller udføre fejlfinding af batteriforbrug.