Det här följer med Nexus-enheten

Det här hittar du i lådan till din Nexus-enhet.

Mobiler

Nexus 5X

1. Nexus 5X-mobil
  2. Kabel för USB Type-C till Type-C
  3. Laddare: USB Type-C 15 W (5 V/3 A)
  4. SIM-utmatningsverktyg
  5. Snabbstartsguide (ingen bild)
  6. Säkerhetsföreskrifter och garanti (ingen bild)

Om någon del är skadad eller saknas vänder du dig till butiken där du köpte Nexus 5X. Om du köpte enheten från Google Store kontaktar du supporten för Google Store.

Använd bara godkända tillbehör (tillbehör kan variera mellan olika länder och regioner).

Nexus 6P

1. Nexus 6P-mobil
  2. Kabel för USB Type-C till Type-C
  3. Laddare: USB Type-C 15 W (5 V/3 A)
  4. Kabel för USB Type-C till Standard-A
  5. SIM-utmatningsverktyg
  6. Snabbstartsguide (ingen bild)
  7. Säkerhetsföreskrifter och garanti (ingen bild)

Om någon del är skadad eller saknas vänder du dig till butiken där du köpte Nexus 6P. Om du köpte enheten från Google Store kontaktar du supporten för Google Store.

Använd bara godkända tillbehör (tillbehör kan variera mellan olika länder och regioner).

Nexus 6
  • Nexus 6-mobil
  • USB-kabel för synkronisering och laddning
  • Snabbladdare från Motorola
  • Snabbstartsguide (ingen bild)
  • Säkerhetsföreskrifter och garanti (ingen bild)
  • SIM-utmatningsverktyg (ingen bild)

Om någon del är skadad eller saknas vänder du dig till butiken där du köpte Nexus 6 för att få hjälp. Använd bara godkända tillbehör (tillbehör kan variera mellan olika länder och regioner).

Nexus 5
  1. Nexus 5
  2. Mikro-USB-kabel
  3. Nätadapter
  4. Snabbstartsguide, säkerhetsföreskrifter och garanti
  5. SIM-utmatningsverktyg
Nexus 4

En snabbstartsguide och en garantibok ingår också.

• Om någon del är skadad eller saknas vänder du dig till inköpsstället för att få hjälp.
  • Använd bara godkända tillbehör.
  • Tillbehör kan variera mellan olika länder och regioner.

Surfplattor

Nexus 9

• Surfplattan Nexus 9
  • USB-kabel för synkronisering och laddning
  • Väggladdare med USB som klarar olika spänning
  • SIM-utmatningsverktyg för LTE-versionen av Nexus 9 (ingen bild)
  • Snabbstartsguide (ingen bild)
  • Säkerhetsföreskrifter och garanti (ingen bild)

Om någon del är skadad eller saknas vänder du dig till butiken där du köpte Nexus 9 för att få hjälp. Använd bara godkända tillbehör (tillbehör kan variera mellan olika länder och regioner).

Nexus 7 (2013)

1. Nexus 7 (2013)
  2. Mikro-USB-kabel
  3. USB-laddare
  4. Snabbstartsguide, säkerhetsföreskrifter och garanti
Nexus 7 (2012)

• Ett SIM-utmatningsverktyg medföljer också Nexus 7 (2012) med mobildata.
  • Om någon del är skadad eller saknas vänder du dig till inköpsstället för att få hjälp.
  • Använd bara godkända tillbehör.
  • Vilken USB-laddningsenhet som medföljer beror på landet eller regionen.
Nexus 10

En snabbstartsguide och en garantibok ingår också.

• Om någon del är skadad eller saknas vänder du dig till inköpsstället för att få hjälp.
  • Använd bara godkända tillbehör.
  • Tillbehör kan variera mellan olika länder och regioner.