Wat wordt geleverd bij Nexus-apparaten

De doos met uw nieuwe Nexus-apparaat bevat het volgende.

Telefoons

Nexus 5X

1. Nexus 5X-telefoon
  2. Kabel voor USB Type-C naar Type-C
  3. USB Type-C-oplader, 15 W (5 V/3 A)
  4. Hulpmiddel voor verwijderen van simkaart
  5. Snelstartgids (niet afgebeeld)
  6. Veiligheids- en garantie-informatie (niet afgebeeld)

Als een item is beschadigd of ontbreekt, neemt u voor hulp contact op met de winkel waar u uw Nexus 5X heeft gekocht. Als u uw apparaat heeft gekocht in de Google Store, kunt u contact opnemen met de Google Store-ondersteuning.

Gebruik alleen goedgekeurde accessoires (accessoires kunnen variëren per land of regio).

Nexus 6P

1. Nexus 6P-telefoon
  2. Kabel voor USB Type-C naar Type-C
  3. USB Type-C-oplader, 15 W (5 V/3 A)
  4. Kabel voor USB Type-C naar Standaard-A
  5. Hulpmiddel voor verwijderen van simkaart
  6. Snelstartgids (niet afgebeeld)
  7. Veiligheids- en garantie-informatie (niet afgebeeld)

Als een item is beschadigd of ontbreekt, neemt u voor hulp contact op met de winkel waar u uw Nexus 6P heeft gekocht. Als u uw apparaat heeft gekocht in de Google Store, kunt u contact opnemen met de Google Store-ondersteuning.

Gebruik alleen goedgekeurde accessoires (accessoires kunnen variëren per land of regio).

Nexus 6
  • Nexus 6-telefoon
  • USB-kabel voor synchroniseren en opladen
  • Motorola Turbo Charger
  • Snelstartgids (niet afgebeeld)
  • Veiligheids- en garantie-informatie (niet afgebeeld)
  • Gereedschap voor het uitwerpen van de simkaart (niet afgebeeld)

Als een item is beschadigd of ontbreekt, neemt u voor hulp contact op met de winkel waar u uw Nexus 6 heeft gekocht. Gebruik alleen goedgekeurde accessoires (accessoires kunnen variëren per land of regio).

Nexus 5
  1. Nexus 5
  2. Micro-USB-kabel
  3. Voedingsadapter
  4. Snelstartkaart en Garantie- en veiligheidsinformatie
  5. Hulpmiddel voor verwijderen van simkaart
Nexus 4

Er worden een snelstartgids en een veiligheids- en garantieboekje bij het apparaat geleverd.

• Als er items zijn beschadigd of ontbreken, moet u contact opnemen met het punt van aankoop voor ondersteuning.
  • Gebruik alleen goedgekeurde accessoires.
  • Accessoires kunnen verschillen per land of regio.

Tablets

Nexus 9

• Nexus 9-tablet
  • USB-kabel voor synchroniseren en opladen
  • USB-oplader met dubbel voltage
  • Gereedschap voor het uitwerpen van de simkaart voor Nexus 9 LTE-tablets (niet afgebeeld)
  • Snelstartgids (niet afgebeeld)
  • Garantie-/veiligheidskaart (niet afgebeeld)

Als een item is beschadigd of ontbreekt, neemt u voor hulp contact op met de winkel waar u uw Nexus 9 heeft gekocht. Gebruik alleen goedgekeurde accessoires (accessoires kunnen variëren per land of regio).

Nexus 7 (2013)

1. Nexus 7 (2013)
  2. Micro-USB-kabel
  3. USB-oplader
  4. Snelstartkaart en Garantie- en veiligheidsinformatie
Nexus 7 (2012)

• Er wordt ook een hulpmiddel voor het verwijderen van de simkaart bij de Nexus 7 (2012) met mobiele gegevens geleverd.
  • Als er items zijn beschadigd of ontbreken, moet u contact opnemen met het punt van aankoop voor ondersteuning.
  • Gebruik alleen goedgekeurde accessoires.
  • De bijgeleverde USB-oplader verschilt per land of regio.
Nexus 10

Er worden een startershandleiding en garantieboekje bij het apparaat geleverd.

• Als er items zijn beschadigd of ontbreken, moet u contact opnemen met het punt van aankoop voor ondersteuning.
  • Gebruik alleen goedgekeurde accessoires.
  • Accessoires kunnen verschillen per land of regio.