Nexus-laitteiden toimitussisältö

Nämä varusteet tulevat Nexus-laitteesi mukana.

Puhelimet

Nexus 5X

1. Nexus 5X -puhelin
  2. Johto: C-tyypin USB – C-tyypin USB
  3. 15 W:n (5V/3A) C-tyypin USB-laturi
  4. SIM-kortin poistotyökalu
  5. Pikaopas (ei kuvassa)
  6. Turvallisuus- ja takuutiedot (ei kuvassa)

Jos jokin osa puuttuu tai on vahingoittunut, ota yhteyttä laitteen ostopaikkaan. Jos ostit laitteeen Google Storesta, voit ottaa yhteyttä Google Storen tukeen.

Käytä vain hyväksyttyjä lisävarusteita (lisävarusteet voivat vaihdella maittain tai alueittain).

Nexus 6P

1. Nexus 6P -puhelin
  2. Johto: C-tyypin USB – C-tyypin USB
  3. 15 W:n (5V/3A) C-tyypin USB-laturi
  4. Johto: C-tyypin USB – A-tyypin USB
  5. SIM-kortin poistotyökalu
  6. Pikaopas (ei kuvassa)
  7. Turvallisuus- ja takuutiedot (ei kuvassa)

Jos jokin osa puuttuu tai on vahingoittunut, ota yhteyttä laitteen ostopaikkaan. Jos ostit laitteeen Google Storesta, voit ottaa yhteyttä Google Storen tukeen.

Käytä vain hyväksyttyjä lisävarusteita (lisävarusteet voivat vaihdella maittain tai alueittain).

Nexus 6
  • Nexus 6 -puhelin
  • USB-synkronointi-/latauskaapeli
  • Motorola Turbo Charger
  • Pikaopas (ei kuvassa)
  • Turvallisuus- ja takuutiedot (ei kuvassa)
  • SIM-kortin poistotyökalu (ei kuvassa)

Jos jokin osa puuttuu tai on vahingoittunut, ota yhteys laitteen ostopaikkaan. Käytä vain hyväksyttyjä lisävarusteita (lisävarusteet voivat vaihdella maittain tai alueittain).

Nexus 5
  1. Nexus 5
  2. Mikro-USB-kaapeli
  3. Virtalähde
  4. Pika-aloitusopas, takuukirjanen ja turvaohjeet
  5. SIM-kortin poistotyökalu
Nexus 4

Laitteen mukana toimitetaan myös pika-aloitusopas, turvaohjeet ja takuukirjanen.

• Jos jokin osista puuttuu tai on rikki, ota yhteyttä laitteen ostopaikkaan.
  • Käytä vain hyväksyttyjä lisävarusteita.
  • Varusteet voivat vaihdella alueittain ja maittain.

Tabletit

Nexus 9

• Nexus 9 -tabletti
  • USB-synkronointi-/latauskaapeli
  • Kahden jännitteen USB-laturi
  • SIM-kortin poistotyökalu Nexus 9 LTE ​​-tableteille (ei kuvassa)
  • Pikaopas (ei kuvassa)
  • Takuu-/turvallisuuskortti (ei kuvassa)

Jos jokin osa puuttuu tai on vahingoittunut, ota yhteys laitteen ostopaikkaan. Käytä vain hyväksyttyjä lisävarusteita (lisävarusteet voivat vaihdella maittain tai alueittain).

Nexus 7 (2013)

1. Nexus 7 (2013)
  2. Mikro-USB-kaapeli
  3. USB-laturi
  4. Pika-aloitusopas, takuukirjanen ja turvaohjeet
Nexus 7 (2012)

• Mobiilitiedonsiirrolla varustetun Nexus 7:n mukana toimitetaan SIM-kortin poistotyökalu.
  • Jos jokin osista puuttuu tai on rikki, ota yhteyttä laitteen ostopaikkaan.
  • Käytä vain hyväksyttyjä lisävarusteita.
  • Toimitettavat USB-latausyksiköt eroavat maittain ja alueittain.
Nexus 10

Laitteen mukana toimitetaan myös pika-aloitusopas ja takuukirjanen.

• Jos jokin osista puuttuu tai on rikki, ota yhteyttä laitteen ostopaikkaan.
  • Käytä vain hyväksyttyjä lisävarusteita.
  • Varusteet voivat vaihdella alueittain ja maittain.