Uuden Nexus-laitteen määrittäminen

Uusi Nexus-puhelimesi tai ‑tablettisi ohjaa sinut määritysvaiheiden läpi.

Laite kannattaa kytkeä laturiin käyttöönoton ajaksi, jotta puhelimesta ei lopu virta kesken määrityksen. Lisätietoja laitteen lataamisesta

Huom. Osa näistä vaiheista koskee vain Android 6.0:aa tai uudempaa versiota. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Uuden Nexus-laitteen määrittäminen

Kun käynnistät laitteen ensimmäisen kerran, sinua pyydetään tekemään seuraavat toimet:

1. Valitse kieli, jota haluat laitteen käyttävän.
  2. Muodosta yhteys internetiin. Lue, kuinka voit yhdistää Wi-Fi-verkkoon tai mobiiliverkkoon.
  3. Kirjaudu Google-tilillesi.

Google-tilin tietojen kopioiminen uudelle Nexus-laitteelle

Nexus-puhelimet ja ‑tabletit

Kun kirjaudut Google-tilillesi Nexus-puhelimella tai ‑tabletilla, tiliisi liitetyt tiedot synkronoidaan.

Nexus-puhelimet, joiden käyttöjärjestelmä on Android 5.0 tai uudempi

Bluetoothin ja Tap & Gon avulla voit nopeasti kopioida Google-tilit, varmuuskopioidut sovellukset ja tiedot nykyisestä Android-laitteestasi uuteen Nexus-puhelimeesi laitteen käyttöönoton yhteydessä.

Tap & Gon käyttö:

• Uuden Nexus-puhelimesi käyttöjärjestelmän on oltava Android 5.0 tai sitä uudempi.
  • Nykyisen Android-laitteesi käyttöjärjestelmän on oltava Android 4.0 tai sitä uudempi ja NFC:n on oltava käytössä.
  • Tap & Go ei ole käytettävissä Nexus 9- tai Nexus 10 ‑tableteissa.

Kun ohjattu asennustoiminto pyytää sinua käyttämään Tap & Gota:

1. Kytke nykyinen laite päälle ja avaa lukitus.
  2. Varmista, että NFC on käytössä nykyisessä laitteessasi. Lisätietoja NFC:n käyttöönotosta
  3. Aseta nykyisen laitteen ja uuden puhelimen takaosat hetkeksi vastakkain, kunnes kuulet kosketuksen vahvistavan merkkiäänen.
  4. Kun uuden laitteen näytöllä lukee Kopioidaanko tilit ja tiedot tästä laitteesta?, valitse OK.
  5. Nykyisen laitteen näyttö lukitaan. Avaa lukitus PIN-koodilla, kuviolla tai salasanalla.
  6. Kun näet Uuden laitteen asetus valmis ‑ilmoituksen, kosketa ilmoitusta.
  7. Jos Google-tilillesi on määritetty kaksivaiheinen vahvistus tai uudelle puhelimellesi ei ole määritetty näytön lukitusta, sinulta pyydetään tilin salasanaa.

Kun olet valmis, kaikki Google-tilisi tiedot ja siihen liitetyt sovellukset ovat uudella laitteellasi.

Watch video tutorials

To get the latest tips, tricks, and how-to's, subscribe to our YouTube Channel.