Configurar un dispositiu Nexus nou

Al teu nou telèfon o a la teva nova tauleta Nexus s'explicaran els passos que cal seguir per configurar-los.

Perquè la bateria del dispositiu no s'esgoti durant la configuració, et recomanem que el mantinguis connectat fins que finalitzi. Obtén més informació sobre com pots carregar el dispositiu.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 6.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Configurar un dispositiu Nexus nou

La primera vegada que engeguis el dispositiu, et demanarà que segueixis els passos següents:

1. Tria l'idioma que vulguis que faci servir el dispositiu.
  2. Connecta't a Internet. Obtén més informació sobre com pots connectar-te a una xarxa Wi-Fi o a una xarxa mòbil.
  3. Inicia la sessió amb el teu compte de Google.

Copiar la informació del compte de Google a un dispositiu Nexus nou

Quan iniciïs la sessió al compte de Google des del telèfon o la tauleta Nexus, se sincronitzaran les dades associades al compte.

Nexus amb Android 8.1 i versions posteriors

Si tens el teu telèfon antic

1. Al telèfon Nexus nou, toca Comença. Si no veus aquesta opció, obre l'aplicació Configuració i toca Finalitza la configuració.
  2. A "Porta les dades de…", toca D'acord A continuació, Una còpia de seguretat d'un telèfon Android.
  3. Connecta els dos telèfons a una xarxa Wi-Fi.
  4. Al telèfon Android antic:
    1. Activa el Bluetooth.
    2. Obre l'aplicació Google Cerca de Google. Introdueix "Configura el meu dispositiu".
    3. Quan es mostri el nom del telèfon Nexus nou, toca'l.
  5. Tots dos telèfons rebran la notificació "Verifica el codi". Segueix els passos de la pantalla.

Si no pots utilitzar el telèfon antic

1. Comprova que tinguis una còpia de seguretat del telèfon Android actual. Obtén més informació sobre com pots gestionar les còpies de seguretat.
  2. Al telèfon Nexus nou, toca Comença. Si no veus aquesta opció, obre l'aplicació Configuració i toca Finalitza la configuració.
  3. A "Porta les dades de…", toca D'acord A continuació, Una còpia de seguretat del núvol.
  4. Segueix els passos de la pantalla.

Nexus amb Android 5.0 - 8.0

Quan configuris el telèfon, pots utilitzar la funció Toca i prou per importar els comptes de Google del teu dispositiu Android actual al telèfon Nexus nou, així com les dades i les aplicacions de les quals hagis fet una còpia de seguretat.

Tingues en compte el següent a l'hora d'utilitzar la funció Toca i prou:

• El telèfon Nexus nou ha de tenir Android 5.0 o una versió superior.
  • El dispositiu Android actual ha de tenir Android 4.0 o una versió superior, i la funció NFC ha d'estar activada.
  • La funció Toca i prou no està disponible per a les tauletes Nexus 9 i Nexus 10.

Quan l'auxiliar de configuració et demani que utilitzis la funció Toca i prou, segueix els passos següents:

1. Engega i desbloqueja el dispositiu actual.
  2. Comprova que la funció NFC hi estigui activada. Obtén més informació sobre com la pots activar.
  3. Fes que la part posterior del dispositiu actual i del nou es toquin fins que sentis un so de confirmació.
  4. Quan a la pantalla del dispositiu actual es mostri el text "Vols copiar els comptes i la informació d'aquest dispositiu?", toca D'acord.
  5. La pantalla del dispositiu actual es bloquejarà. Utilitza el PIN, el patró o la contrasenya per desbloquejar-la.
  6. Quan rebis la notificació "Configuració del dispositiu nou completada", toca-la.
  7. Si tens la verificació en dos passos configurada per al teu compte de Google o no tens cap bloqueig de pantalla configurat al telèfon nou, se't demanarà que introdueixis la contrasenya del compte.

En acabar, tindràs totes les dades del compte de Google i les aplicacions associades al nou dispositiu.