Finn ut når du får programvareoppdateringer på Google Pixel-telefoner

Nedenfor ser du garantier for programvareoppdateringer for Pixel-telefoner. Hvis du har en annen Android-enhet, kan du kontakte produsenten eller operatøren for å få oppdateringsinformasjon. Hvis du har en Nexus-enhet, kan du finne ut mer om Nexus-oppdateringer.

Om Pixel-oppdateringer

Pixel-telefoner får regelmessige programvareoppdateringer som inkluderer sikkerhetsforbedringer, nye funksjoner, oppdateringer av operativsystemet, feilrettinger med mer.

Hvis du kjøpte enheten din via Google Store, får du vanligvis oppdateringer på enheten innen to uker. Det kan ta lengre tid å få oppdateringer hvis du kjøpte enheten din et annet sted.

Pixel-telefoner får oppdateringer for sikkerhetsproblemer som er dokumentert i offentlige Android-nyhetsbrev om sikkerhet.

Tidspunkt for Pixel-oppdateringer

Pixel 8 og 8 Pro

Pixel 8 og 8 Pro får oppdateringer i minst 7 år etter at enheten ble tilgjengelig i Google Store i USA. Dette omfatter sikkerhets- og programvareoppdateringer, og det kan også inkludere oppdateringer tilknyttet lansering av nye funksjoner.

Telefon

Garanterte Android-versjonsoppdateringer til minst

Garanterte sikkerhetsoppdateringer til minst

Pixel 8 og Pixel 8 Pro Oktober 2030 Oktober 2030
Pixel 7a, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 6a, Pixel 6, Pixel 6 Pro og Pixel Fold

Pixel 6 og nyere telefoner, inkludert Fold, får oppdateringer i minst 5 år etter at enheten først ble tilgjengelig i Google Store i USA. Dette omfatter sikkerhets- og programvareoppdateringer, og det kan også inkludere oppdateringer tilknyttet lansering av nye funksjoner.

Telefon

Garanterte Android-versjonsoppdateringer til minst

Garanterte sikkerhetsoppdateringer til minst

Pixel Fold Juni 2026 Juni 2028
Pixel 7a Mai 2026 Mai 2028

Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Oktober 2025

Oktober 2027

Pixel 6 og Pixel 6 Pro

Oktober 2024

Oktober 2026

Pixel 6a

Juli 2025

Juli 2027

Pixel 5a (5G), Pixel 5, Pixel 4a (5G), Pixel 4a, Pixel 4 XL og Pixel 4

Telefonene Pixel 4, 4 XL, 4a, 4a (5G), 5, og 5a (5G) får Android-versjonsoppdateringer og sikkerhetsoppdateringer i minst 3 år etter at de først ble tilgjengelige i Google Store i USA.

Telefon

Garanterte Android-versjonsoppdateringer til minst

Garanterte sikkerhetsoppdateringer til minst

Pixel 5a med 5G

August 2024

August 2024

Pixel 5

Oktober 2023

Oktober 2023

Pixel 4a (5G)

November 2023

November 2023

Pixel 4a

August 2023

August 2023

Pixel 4 og Pixel 4 XL

Oktober 2022

Oktober 2022

Pixel 3a XL og eldre modeller
Disse Pixel-telefonene får ikke Android-versjonsoppdateringer og sikkerhetsoppdateringer lenger:
  • Pixel 3a og Pixel 3a XL
  • Pixel 3 og Pixel 3 XL
  • Pixel 2 og Pixel 2 XL
  • Pixel 1 og Pixel 1 XL
Denne siden omhandler oppdateringer av Pixel-programvare. Du finner garantiinformasjon i senteret for maskinvaregaranti.

Slik sjekker og oppdaterer du Android-versjonen din

Du finner Android-versjonsnummeret for Pixel-telefonen din og nivået av sikkerhetsoppdatering du har, i Innstillinger-appen. Du får varsler når oppdateringer er tilgjengelige for deg. Du kan også se etter oppdateringer. Finn ut hvordan du finner og oppdaterer Android-versjonen din.

Brukerstøtte

Finn ut hvordan du får hjelp med Pixel-telefonen.