Ohjelmistopäivitysten aikataulut Google Pixel ‑puhelimilla

Alta löydät ohjelmistopäivitystakuut Pixel-puhelimille. Jos sinulla on jokin muu Android-laite, pyydä lisätietoja päivityksistä valmistajalta tai operaattorilta. Jos sinulla on Nexus-laite, lue lisää Android-päivityksistä Nexuksessa.

Tietoja Pixel-päivityksistä

Pixel-puhelimet saavat säännöllisiä ohjelmistopäivityksiä, jotka sisältävät esimerkiksi tietoturvaparannuksia, uusia ominaisuuksia, käyttöjärjestelmän päivityksiä ja virheenkorjauksia.

Jos ostit laitteesi Google Storesta, se saa päivitykset tavallisesti kahden viikon kuluessa. Jos ostit laitteesi muualta, päivitysten saaminen voi kestää pidempään.

Pixel-puhelinten tietoturvapäivitykset listataan julkisissa Android-tietoturvatiedotteissamme.

Pixel-päivitysten aikataulu

Pixel 8 ja 8 Pro

Pixel 8 ja 8 Pro saavat päivityksiä vähintään seitsemän vuoden ajan siitä päivästä lähtien, jolloin laite tuli ensimmäisen kerran saataville Google Storessa Yhdysvalloissa. Päivitykset koskevat tietoturvaa ja ohjelmistoa. Ne voivat myös olla ominaisuuspäivityksiä.

Puhelin

Android-versiopäivitykset taattu ainakin tähän asti:

Tietoturvapäivitykset taattu ainakin tähän asti:

Pixel 8 ja Pixel 8 Pro Lokakuu 2030 Lokakuu 2030
Pixel 7a, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 6a, Pixel 6, Pixel 6 Pro ja Pixel Fold

Pixel 6 ja uudemmat puhelimet (myös Fold) saavat päivityksiä vähintään viiden vuoden ajan siitä päivästä lähtien, jolloin laite tuli ensimmäisen kerran saataville Google Storessa Yhdysvalloissa. Päivitykset koskevat tietoturvaa ja ohjelmistoa. Ne voivat myös olla ominaisuuspäivityksiä.

Puhelin

Android-versiopäivitykset taattu ainakin tähän asti:

Tietoturvapäivitykset taattu ainakin tähän asti:

Pixel Fold Kesäkuu 2026 Kesäkuu 2028
Pixel 7a Toukokuu 2026 Toukokuu 2028

Pixel 7 ja Pixel 7 Pro

Lokakuu 2025

Lokakuu 2027

Pixel 6 ja Pixel 6 Pro

Lokakuu 2024

Lokakuu 2026

Pixel 6a

Heinäkuu 2025

Heinäkuu 2027

Pixel 5a (5G), Pixel 5, Pixel 4a (5G), Pixel 4a, Pixel 4 XL ja Pixel 4

Pixel 4, 4 XL, 4a, 4a (5G), 5 ja 5a (5G) saavat Android-versiopäivityksiä ja tietoturvapäivityksiä ainakin kolmen vuoden ajan siitä, kun laite on ensimmäisen kerran tullut saataville Yhdysvaltain Google Storessa.

Puhelin

Android-versiopäivitykset taattu ainakin tähän asti:

Tietoturvapäivitykset taattu ainakin tähän asti:

Pixel 5a 5G

Elokuu 2024

Elokuu 2024

Pixel 5

Lokakuu 2023

Lokakuu 2023

Pixel 4a (5G)

Marraskuu 2023

Marraskuu 2023

Pixel 4a

Elokuu 2023

Elokuu 2023

Pixel 4 ja Pixel 4 XL

Lokakuu 2022

Lokakuu 2022

Pixel 3a XL ja vanhemmat
Seuraavat Pixel-puhelimet eivät enää saa Android-versiopäivityksiä eivätkä tietoturvapäivityksiä:
  • Pixel 3a ja Pixel 3a XL
  • Pixel 3 ja Pixel 3 XL
  • Pixel 2 ja Pixel 2 XL
  • Pixel 1 ja Pixel 1 XL
Tämä sivu koskee Pixelin järjestelmäpäivityksiä. Takuutiedot löytyvät Laitteistotakuukeskuksesta.

Android-version tarkistaminen ja päivittäminen

Löydät Pixel-puhelimen Android-versionumeron ja tietoturvapäivitysten tason Asetukset-sovelluksesta. Saat ilmoituksen, kun päivityksiä on saatavilla. Voit myös etsiä päivityksiä manuaalisesti. Lue lisää Android-version tarkistamisesta ja päivittämisestä.

Tuki

Katso, miten voit saada apua Pixel-puhelimen ongelmiin.