Informació sobre quan es reben actualitzacions de programari en telèfons Google Pixel

A continuació trobaràs les garanties d'actualització de programari per a telèfons Pixel. Si tens un altre dispositiu Android, contacta amb el fabricant o l'operador per obtenir més informació sobre les actualitzacions. Si tens un dispositiu Nexus, obtén informació sobre les actualitzacions d'Android a Nexus.

Sobre les actualitzacions de Pixel

Els telèfons Pixel reben actualitzacions de programari periòdiques que inclouen millores de seguretat, funcions noves, actualitzacions del sistema operatiu i correcció d'errors, entre d'altres.

Si has comprat el dispositiu a Google Store, generalment rebràs les actualitzacions en un termini de 2 setmanes. Si l'has comprat en un altre lloc, pot ser que tardis més a rebre-les.

Els telèfons Pixel reben actualitzacions per solucionar els problemes de seguretat documentats als nostres butlletins públics sobre la seguretat d'Android.

Quan es reben actualitzacions de Pixel

Pixel 8 i 8 Pro

Els telèfons Pixel 8 i 8 Pro rebran actualitzacions durant almenys 7 anys des que es posin a la venda per primer cop a Google Store als EUA. Això inclou actualitzacions de seguretat i programari, i també pot incloure llançaments de funcions.

Telèfon

Data a partir de la qual no es garanteixen actualitzacions de la versió d'Android:

Data a partir de la qual no es garanteixen actualitzacions de seguretat:

Pixel 8 i Pixel 8 Pro Octubre de 2030 Octubre de 2030
Pixel 7a, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 6a, Pixel 6, Pixel 6 Pro i Pixel Fold

Els telèfons Pixel 6 i models posteriors, inclòs Pixel Fold, rebran actualitzacions durant almenys 5 anys des que es posin a la venda per primer cop a Google Store als EUA. Això inclou actualitzacions de seguretat i programari, i també pot incloure llançaments de funcions.

Telèfon

Data a partir de la qual no es garanteixen actualitzacions de la versió d'Android:

Data a partir de la qual no es garanteixen actualitzacions de seguretat:

Pixel Fold Juny de 2026 Juny de 2028
Pixel 7a Maig de 2026 Maig de 2028

Pixel 7 i Pixel 7 Pro

Octubre de 2025

Octubre de 2027

Pixel 6 i Pixel 6 Pro

Octubre de 2024

Octubre de 2026

Pixel 6a

Juliol de 2025

Juliol de 2027

Pixel 5a (5G), Pixel 5, Pixel 4a (5G), Pixel 4a, Pixel 4 XL i Pixel 4

Els telèfons Pixel 4, 4 XL, 4a, 4a (5G), 5 i 5a (5G) reben actualitzacions de la versió d'Android i actualitzacions de seguretat durant almenys 3 anys des que el dispositiu es posa a la venda a Google Store als EUA.

Telèfon

Data a partir de la qual no es garanteixen actualitzacions de la versió d'Android:

Data a partir de la qual no es garanteixen actualitzacions de seguretat:

Pixel 5a amb 5G

Agost de 2024

Agost de 2024

Pixel 5

Octubre de 2023

Octubre de 2023

Pixel 4a (5G)

Novembre de 2023

Novembre de 2023

Pixel 4a

Agost 2023

Agost 2023

Pixel 4 i Pixel 4 XL

Octubre de 2022

Octubre de 2022

Pixel 3a XL i models anteriors
Els telèfons Pixel següents ja no reben actualitzacions de la versió d'Android ni actualitzacions de seguretat:
  • Pixel 3a i Pixel 3a XL
  • Pixel 3 i Pixel 3 XL
  • Pixel 2 i Pixel 2 XL
  • Pixel 1 i Pixel 1 XL
Aquesta pàgina fa referència a les actualitzacions del programari de Pixel. Per obtenir informació sobre la garantia, ves al Centre de garantia de maquinari.

Com es pot consultar i actualitzar la versió d'Android

A l'aplicació Configuració pots veure el nivell de les actualitzacions de seguretat i el número de versió d'Android del teu Pixel. També pots comprovar si hi ha actualitzacions disponibles, tot i que rebràs notificacions quan n'hi hagi. Obtén informació sobre com pots trobar i actualitzar la versió d'Android.

Assistència

Obtén informació sobre com pots rebre ajuda per al teu Pixel.