Obtenir informació sobre quan es reben actualitzacions d'Android en telèfons Pixel i dispositius Nexus

La freqüència amb què es reben actualitzacions varia en funció del dispositiu, el fabricant i l'operador de telefonia mòbil.

Nota: és possible que alguns dispositius antics no funcionin amb les versions més noves d'Android.

Com es pot consultar i actualitzar la versió d'Android

Pots veure el número de versió d'Android del teu dispositiu i el nivell de les actualitzacions de seguretat a l'aplicació Configuració. També pots comprovar si hi ha actualitzacions disponibles, tot i que rebràs notificacions quan n'hi hagi. Obtén informació sobre com pots consultar i actualitzar la versió d'Android.

Quan es reben actualitzacions d'Android

Telèfons Pixel

Un cop transcorreguts els intervals de temps següents, no podem garantir que continuïn rebent actualitzacions ni assistència.

Actualitzacions de la versió d'Android

Els telèfons Pixel reben la versió d'Android més recent directament de Google.

Si has comprat el dispositiu a Google Store, generalment rebràs les actualitzacions en un termini de dues setmanes. Si l'has comprat en un altre lloc, pot ser que tardis més a rebre-les.

Els telèfons Pixel reben actualitzacions de la versió d'Android durant almenys tres anys des que es posen a la venda a Google Store.

Actualitzacions de seguretat

Els telèfons Pixel reben actualitzacions per solucionar els problemes de seguretat documentats als nostres butlletins públics sobre la seguretat d'Android.

Els telèfons Pixel reben actualitzacions de seguretat durant almenys tres anys des que es posen a la venda a Google Store.

Si la durada és superior, els telèfons Pixel 3, Pixel 2 i Pixel (2016) rebran actualitzacions de seguretat durant almenys 18 mesos des de la darrera vegada que s'hagin venut a Google Store.

Assistència per telèfon o en línia

Els telèfons Pixel inclouen assistència per telèfon o en línia mentre rebin actualitzacions de seguretat.

Períodes mínims d'actualitzacions i assistència

Telèfon

Data a partir de la qual no es garanteixen actualitzacions de la versió d'Android

Data a partir de la qual no es garanteixen actualitzacions de seguretat Data a partir de la qual no es garanteix l'assistència per telèfon o en línia
Pixel 3a XL Maig de 2022 Maig de 2022 Maig de 2022
Pixel 3a Maig de 2022 Maig de 2022 Maig de 2022

Pixel 3 XL

Octubre de 2021 Octubre de 2021 Octubre de 2021

Pixel 3

Octubre de 2021 Octubre de 2021 Octubre de 2021

Pixel 2 XL

Octubre de 2020 Octubre de 2020 Octubre de 2020*

Pixel 2

Octubre de 2020 Octubre de 2020 Octubre de 2020*

Pixel XL

Octubre de 2018 Octubre de 2019 Octubre de 2019

Pixel

Octubre de 2018 Octubre de 2019 Octubre de 2019

* Els clients de Preferred Care de Pixel 2 gaudiran d'assistència telefònica fins a l'abril de 2021.

Aquesta pàgina fa referència a les actualitzacions de la versió d'Android, les actualitzacions de seguretat i l'assistència per telèfon o en línia. Per obtenir informació sobre la garantia, consulta el nostre Centre de garantia.

Dispositius Nexus

Actualitzacions de la versió d'Android

Els dispositius Nexus reben la versió d'Android més recent directament de Google.

Si has comprat el dispositiu a Google Store, generalment rebràs les actualitzacions en un termini de dues setmanes. Si l'has comprat en un altre lloc, pot ser que tardis més a rebre-les.

Els dispositius Nexus reben actualitzacions de la versió d'Android durant almenys dos anys des que es posen a la venda a Google Store. Després d'aquest període no podem garantir que el dispositiu rebi més actualitzacions.

Actualitzacions de seguretat

Els dispositius Nexus reben actualitzacions per solucionar els problemes de seguretat documentats als nostres butlletins públics sobre la seguretat de Nexus.

Aquests dispositius reben actualitzacions de seguretat durant almenys tres anys des que es van posar a la venda a Google Store o bé durant almenys 18 mesos des de la darrera vegada que es van vendre a Google Store, el període que sigui més llarg dels dos. En finalitzar aquest període, no podem garantir que rebin més actualitzacions.

Assistència per telèfon o en línia

Els dispositius Nexus inclouen assistència per telèfon o en línia mentre rebin actualitzacions de seguretat. Després no podem garantir que continuïn rebent assistència.

Períodes mínims d'actualitzacions i assistència

Dispositiu

Data a partir de la qual no es garanteixen actualitzacions de la versió d'Android

Data a partir de la qual no es garanteixen actualitzacions de seguretat Data a partir de la qual no es garanteix l'assistència per telèfon o en línia

Nexus 6P

Setembre de 2017 Novembre de 2018 Novembre de 2018

Nexus 5X

Setembre de 2017 Novembre de 2018 Novembre de 2018

Nexus 9

Octubre de 2016 Octubre de 2017 Octubre de 2017

Nexus 6

Octubre de 2016 Octubre de 2017 Octubre de 2017

Nexus 5

Octubre de 2015 Octubre de 2016 Octubre de 2016

Nexus 7 (2013)

Juliol de 2015 Agost de 2016 Agost de 2016

Nexus 4

Novembre de 2014 Novembre de 2015 Novembre de 2015

Nexus 10

Novembre de 2014 Novembre de 2015 Novembre de 2015

Nexus 7 (2012)

Juny de 2014 Juny de 2015 Juny de 2015

Aquesta pàgina fa referència a les actualitzacions de la versió d'Android, les actualitzacions de seguretat i l'assistència per telèfon o en línia. Per obtenir informació sobre la garantia, consulta el nostre Centre de garantia.