Udskriv fra din enhed

Du kan udskrive fra nogle apps på din Android-telefon eller -tablet. Hvis du vil udskrive fra din enhed, skal du tilføje en printer, der kan modtage data via Wi-Fi eller mobilnetværk.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Slå udskrivning til eller fra på din enhed

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Tilsluttede enheder Og så Udskrivning.
  3. Tryk på en udskrivningstjeneste, f.eks. Cloudprinter.
  4. Aktivér eller deaktiver udskrivningstjenesten.

Se og tilføj printere

Brug Google Cloudprinter

Sådan ser du tilgængelige printere og vælger blandt dem:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Tilsluttede enheder Og så Udskrivning.
  3. Tryk på Cloudprinter.

Tryk på Mere Mere for at tilføje en printer eller administrere indstillinger for udskrivning.

Se, hvordan du bruger Google Cloudprinter med Android.

Tilføj og brug en ny udskrivningstjeneste

Sådan tilføjer du en ny udskrivningstjeneste:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Tilsluttede enheder Og så Udskrivning.
  3. Tryk på Tilføj tjeneste.
  4. Indtast printeroplysningerne.

Sådan bruger du en ny udskrivningstjeneste, efter du har tilføjet den:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Tilsluttede enheder Og så Udskrivning.
  3. Tryk på udskrivningstjenesten, f.eks. HP.

Tryk på Mere Mere for at administrere indstillinger for udskrivning.

Udskriv fra apps

Udskrivning foregår på forskellige måder, alt efter hvilken app du udskriver fra. Du kan ofte trykke på menuen Menu eller Mere Mere og derefter trykke på Udskriv.

Det er ikke muligt at udskrive fra alle apps. I apps, hvor du ikke kan udskrive, kan du tage et screenshot af appen og derefter udskrive billedet. Se, hvordan du tager et screenshot.