Tryk og betal med din enhed

Afhængigt af hvilken Android-enhed du har, kan du bruge Tryk og betal til at betale for køb hos sælgere, der accepterer kontaktløse betalinger.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 9 og nyere. Se, hvilken Android-version du har.

Aktivér NFC

Før du kan bruge Tryk og betal, skal du aktivere NFC (Near Field Communication).

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Forbundne enheder og så Forbindelsesindstillinger.
  3. Aktivér NFC.

Hvis du ikke kan se NFC-indstillingen, understøtter din enhed ikke NFC. Du kan ikke bruge Tryk og betal.

Administrer apps, der bruger Tryk og betal

Du kan bruge Tryk og betal i mange betalingsapps. Du finder betalingsapps på websitet for Google Play eller i Play Butik-appen Google Play.

Hvis du har mere end én app, der anvender Tryk og betal, kan du vælge, hvilken app du vil bruge som standard.

1. Åbn appen. Sørg for, at Tryk og betal er slået til.
  2. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  3. Tryk på Apps og underretningerog så Avanceret og så Standardapps
  4. Tryk på Tryk og betal og så Standardapp til betaling.
  5. Vælg din standardapp til betaling.

Bemærk! Hvis Tryk og betal skal vises i Indstillinger, skal den understøtte Tryk og betal. Apps til pengeoverførsel og Android Beam fungerer ikke sammen med Tryk og betal.

Deaktiver Tryk og betal

Du kan deaktivere Tryk og betal på to forskellige måder:

• Deaktiver Tryk og betal i betalingsappen. Det er ikke alle betalingsapps, der understøtter denne mulighed.
  • Åbn appen Indstillinger på din enhed Appen Indstillinger og så Forbundne enheder og så Forbindelsesindstillinger. Deaktiver derefter NFC

Bemærk! Hvis du deaktiverer NFC, bliver andre NFC-funktioner som f.eks. Android Beam også slået fra.