Tryk og betal med din enhed

På visse telefoner kan du bruge Tryk og betal til at handle hos sælgere, der accepterer kontaktløs betaling.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 9 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Aktivér NFC (Near Field Communication)

Vigtigt! Hvis du ikke kan se indstillingen for NFC, har din telefon ikke NFC. Du kan derfor ikke bruge Tryk og betal.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Forbundne enheder Og så Forbindelsespræferencer.
  3. Aktivér NFC.

Administrer apps, der bruger Tryk og betal

1. Åbn den app, hvori du vil bruge Tryk og betal.
  2. Sørg for, at Tryk og betal er aktiveret.
  3. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  4. Tryk på Apps og notifikationer Og så Avanceret Og så Standardapps.
  5. Tryk på Tryk og betal Og så Standardapp til betaling.
  6. Vælg din standardapp til betaling.

Tip! Dine betalingsapps vises kun i indstillingerne, hvis de fungerer sammen med Tryk og betal. Apps til pengeoverførsel fungerer ikke sammen med Tryk og betal. Du kan finde betalingsapps på websitet for Google Play eller i Play Butik-appen Google Play.

Deaktiver Tryk og betal

Vigtigt! Hvis du deaktiverer NFC, deaktiverer du også andre funktioner, der bruger NFC.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Forbundne enheder Og så Forbindelsespræferencer.
  3. Deaktiver NFC
Tip! Du kan også åbne din betalingsapp og deaktivere Tryk og betal. Det er ikke alle betalingsapps, der understøtter denne mulighed.