Undgå revner i skærmen på din enhed

Din enhed holder længere, hvis du undgår handlinger, der kan beskadige skærmen. Med tiden kan selv meget små revner vokse sig større og medføre, at enhedens skærm revner.

Sådan undgår du, at skærmen revner

Gør følgende

• Brug et beskyttende etui.
  • Tilføj skærmbeskyttelse.
  • Læg enheden på en flad overflade, når den ikke er i brug, så den ikke falder ned.
  • Vær forsigtig, når du giver små børn lov til bruge enheden.

Undgå

• Læg ikke enheden i nærheden af dine nøgler eller andre hårde genstande, der kan ridse, knække eller klemme skærmen.
  • Læg ikke din enhed i baglommen, hvor du kan komme til at sætte dig på den ved et uheld og knække skærmen.
  • Lad ikke enheden ligge tæt på kanten af en overflade, når den er sat på vibration, da den kan falde ned, når den vibrerer.
  • Undgå at udsætte din enhed for ekstreme temperaturer, f.eks. ved at efterlade den i bilen på en meget varm eller kold dag.

Hvis du skærm allerede er revnet