Find og ret fejl på en enhed, der føles for varm

Hvis din enhed nogle gange føles varmere end normalt, er der som regel ingen grund til bekymring. Din enhed kan f.eks. blive varm, når du bruger GPS-navigation eller andre ressourcekrævende funktioner.

Hvis din enhed er så varm, at du ikke kan røre ved den, skal du kontakte Pixel-support eller Nexus-support fra en anden telefon, tablet eller computer.

Mulige årsager til, at din enhed bliver varm

• Afspilning af video, spil og andre medieapps
  • Anvendelse af netdeling på din enhed eller brug som Wi-Fi-hotspot
  • Brug af enheden, mens den oplades
  • Hvis du downloader eller uploader store mængder data via en 3G- eller Wi-Fi-forbindelse

Sådan kan du forhindre, at enheden bliver for varm

• Sæt ressourcekrævende funktioner eller apps på pause, indtil enheden er kølet ned.
  • Hold enheden væk fra direkte varmekilder eller kraftigt solskin.
  • Undgå at opbevare din enhed på indelukkede eller dårligt ventilerede steder.
  • Reducer lysstyrken på din enheds skærm. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på enheden  Og så Skærm Og så Lysstyrke.
  • Brug kun et etui eller et cover, der er beregnet til netop din specifikke enhed.