Undgå, at din Pixel-telefon bliver for varm

Hvis din telefon nogle gange føles varm, er der ikke nødvendigvis grund til bekymring. Din telefon kan blive varm, hvis du:

• Afspiller videoer eller andre medier eller spiller spil.
  • Overfører eller gendanner sikkerhedskopierede data på din telefon.
  • Optager video i høj opløsning.
  • Opretter forbindelse til et Wi-Fi-hotspot.
  • Bruger netdeling på din telefon eller bruger den som Wi-Fi-hotspot.
  • Downloader eller uploader store mængder data via en mobildata- eller Wi-Fi-forbindelse.
  • Konfigurerer din telefon.
  • Gendan din telefon fra sikkerhedskopi.
  • Foretag dig en af ovenstående ting, mens din telefon oplades.

Sådan beskytter din telefon sig selv

Din telefon kan begynde at begrænse visse funktioner, når den registrerer, at den er for varm. Følgende sker muligvis på din telefon:

• Den bliver langsommere
  • Den oplader langsommere
  • Kameraets blitz deaktiveres
  • Dit kamera slukkes
  • Mobildata eller Wi-Fi deaktiveres delvist eller helt, bl.a. 5G

Du kan undgå, at din telefon bliver for varm, ved at holde den væk fra direkte sollys. Hvis din telefons temperatur fortsat stiger, kan den vise en advarsel og slukke. Den slukker for at beskytte både dig og telefonen. Hvis telefonen slukker, skal du lade den køle ned og derefter genstarte den.

Hvis din telefon fortsætter med at slukke, kan du kontakte Pixel-supportteamet.

Undgå, at din telefon bliver for varm

De problemer, der fører til overophedning, kan også føre til øget batteriforbrug. Se, hvordan du begrænser dine apps og sparer på batteriet.

Tip! Se, hvordan du løser problemer med øget batteriforbrug, så du kan håndtere gentagne problemer med overophedning.

Sådan undgår du, at din telefon bliver for varm:

• Stop funktioner eller apps med et stort ressourceforbrug. Du kan starte dem igen, når telefonen er kølet ned. Din telefon kan blive overophedet, når du:
    • Foretager videoopkald.
    • Optager med appen Kamera.
    • Afspiller medier såsom streaming af serier via Wi-Fi eller 5G, eller afspiller downloadede videoer.
    • Bruger navigationsapps i længere perioder.
    • Bruger ressourcekrævende funktioner eller apps, mens du oplader din telefon.
  • Hold telefonen væk fra overdreven varme, f.eks. en varm bil eller i direkte sollys.
  • Undgå at opbevare din telefon på indelukkede eller dårligt ventilerede steder.
  • Reducer lysstyrken på telefonens skærm. Åbn appen Indstillinger på din telefon. Tryk derefter på Skærm og derefter Lysstyrke.
  • Brug kun et etui eller et cover, der er beregnet til netop din specifikke telefon.
  • Brug Wi-Fi i stedet for mobildata, når det er muligt.

Sådan gør du, hvis din telefon bliver for varm

Hvis din telefon er for varm, skal du koble den fra strømkilden, hvis den er tilsluttet, flytte den til et køligere sted og undgå at bruge den, før den er kølet ned. Du kan også kontakte Pixel-supportteamet.