Slet, skift eller tilføj brugere

Du kan dele din enhed med familie og venner ved at oprette en brugerprofil for hver af dem. Hver brugerprofil får sit eget rum på enheden til tilpassede startskærme, konti, apps, indstillinger og meget mere. Få flere oplysninger om, hvad brugerne kan gøre.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Pixel-batteriet lærer løbende din adfærd at kende og optimerer sig selv baseret på din seneste appbrug. Når du konfigurerer en ny enhed eller gendanner din enheds fabriksindstillinger, kan der gå et par uger, før optimeringen fungerer optimalt. Du opnår de bedste resultater ved at lade Batterijustering og Batterioptimering være aktiveret.

Det er normalt, at batteriet på din Pixel aflades lidt mere end normalt efter en softwareopdatering. Det skyldes, at telefonen arbejder hårdt på at downloade og optimere den nye software og få alt op at køre.

Hvis du stadig oplever usædvanlig batteriafladning efter et par dage, kan du kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Skift eller slet brugere

Slet bruger

Hvis du er den primære bruger

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på System Og så Flere brugere.
    • Hvis du ikke kan finde denne indstilling, kan du prøve at søge efter brugere i appen Indstillinger.
  3. Tryk på brugerens navn.
  4. Tryk på Slet bruger Og så Slet. Brugeren fjernes fra listen.

Hvis du ikke er den primære bruger

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på System Og så Flere brugere
    • Hvis du ikke kan finde denne indstilling, kan du prøve at søge efter brugere i appen Indstillinger.
  3. Tryk på Mere Mere.
  4. Tryk på Slet [brugernavn] fra denne enhed.
    Vigtigt! Du kan ikke fortryde denne handling.
  5. Enheden skifter til ejerens profil.
Skift bruger
  1. Stryg nedad fra toppen af startskærmen.
  2. Tryk på brugerikonet Logget ind som.
  3. Tryk på den bruger, du vil skifte til.

Skift bruger i Android Go

1. På startskærmen skal du trykke på Skift bruger Logget ind som.
  2. Tryk på en anden bruger. Denne bruger kan nu logge ind.

Tilføj eller opdater brugere

Hvis du vil tilføje eller opdatere en bruger, skal du være ejeren af enheden.

Tilføj bruger
  1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på System Og så Flere brugere.
    • Hvis du ikke kan finde denne indstilling, kan du prøve at søge efter brugere i appen Indstillinger.
  3. Tryk på Tilføj bruger Og så OK.
  4. Giv den nye bruger et navn.

Opret den nye bruger

• Tryk på Skift til [brugernavn], når du har tilføjet en ny bruger. Et pop op-vindue med teksten "Vil du konfigurere brugeren nu?" vises.
    • Hvis du befinder dig sammen med den nye bruger:
      Tryk på Konfigurer nu. Lås derefter din skærm op for at konfigurere Google-kontoen og andre oplysninger.
    • Hvis den nye bruger ikke befinder sig sammen med dig:
      Tryk på Ikke nu. Næste gang du skifter til denne bruger, kan vedkommende konfigurere Google-kontoen og andre oplysninger.
Opdater bruger

Opdater din egen profil

1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på System Og så Flere brugere
    • Hvis du ikke kan finde denne indstilling, kan du prøve at søge efter brugere i appen Indstillinger.
  3. Tryk på dit navn.
    • Hvis du vil ændre dit profilnavn, skal du angive et nyt navn og derefter trykke på OK.
    • Hvis du vil ændre dit profilbillede, kan du trykke på dit foto og derefter tage et nyt eller vælge et eksisterende foto på din enhed.

Vælg, hvilke andre profiler der kan foretage opkald og sende sms-beskeder

1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på System Og så Flere brugere
    • Hvis du ikke kan finde denne indstilling, kan du prøve at søge efter brugere i appen Indstillinger.
  3. Tryk på brugerens navn.
  4. Tryk på Aktivér telefonopkald.

Typer af brugerprofiler

Bruger

En bruger, som ikke ejer enheden, er profiltypen til personer, som bruger din enhed ofte, f.eks. et familiemedlem.

Alle brugere har deres eget rum på enheden, så de personligt kan tilpasse startskærme, konti, apps, indstillinger og meget mere.

Gæst

En gæsteprofil er egnet til personer, som bruger din enhed i et kort tidsrum.

Ligesom brugerprofiler har gæsteprofiler deres eget rum på enheden, men det er nemmere at slette rummet, når en gæst er færdig med at bruge din enhed.

Konto

En konto giver dig mulighed for at bruge tjenester såsom Gmail med ét brugernavn og én adgangskode.

Begrænset profil (kun på tablets)

En begrænset profil giver dig mulighed for at kontrollere, hvilke funktioner og hvilket indhold en bruger kan se. Du kan f.eks. begrænse adgangen til indhold, der er uegnet for børn.

Mindreårig bruger
I forbindelse med en mindreårig bruger kan du føje en underordnet konto til enheden. Du kan bruge en eksisterende underordnet konto eller oprette en ny. Forældre kan tilgå indstillinger for børnesikring og administrere skærmtid, apps og meget mere med Google Family Link-appen. Se, hvordan du opretter en Google-konto til dit barn.