Skift indstillinger for gæster og brugere

Brugere og gæsteprofilen kan for det meste gøre de samme ting som ejeren af enheden, men de har hver deres egen lagerplads. Filer, meddelelser og apps deles ikke mellem brugere, gæsteprofilen eller enhedens ejer.

Få oplysninger om forskellen på brugere og gæsteprofilen.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Hvad der deles og ikke deles på en enhed

Følgende deles med alle, der bruger en enhed

• Opdateringer til apps, som mere end én af enhedens brugere har installeret
  • Visse indstillinger, som f.eks. Wi-Fi og Bluetooth

Følgende deles ikke

• Filer og meddelelser, som f.eks. sms-beskeder, e-mails, billeder, musik med mere
  • Data fra apps, som en anden bruger har installeret

Administrer, hvad brugere og gæster kan gøre

Begræns, hvad brugere kan gøre (kun Nexus-tablets)

Du kan kontrollere, hvad en bruger, f.eks. et barn, kan bruge på din tablet. Se, hvordan man opretter en begrænset profil.

Giv brugere mulighed for at tilføje andre brugere fra låseskærmen

Du kan give brugere eller en gæst tilladelse til at tilføje andre brugere fra låseskærmen. Se, hvordan du tilføjer brugere.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Sikkerhed og placering Og så Præferencer for låseskærm.
  3. Aktivér Tilføj brugere fra låseskærmen.

Giv brugere mulighed for at foretage opkald og sende sms-beskeder

Du kan lade brugere foretage opkald eller sende sms-beskeder fra din enhed. Du kan lade en gæst foretage opkald fra din enhed.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti Og så Brugere.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for den bruger, du vil skifte.
  4. Aktivér enten Aktivér telefonopkald eller Aktivér telefonopkald og sms.

Se lagerplads- og dataforbruget for gæster og brugere

Du kan se, hvor meget lagerplads og data hver gæst eller bruger anvender på din enhed. Du kan ikke se, hvilke apps, filer eller andre elementer der anvender lagerplads og data.

Se forbrug af lagerplads

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Lager.
  3. Under "Andre brugere" kan du se, hvor meget lagerplads hver bruger eller gæst anvender.

Se dataforbrug

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Netværk og internet Og så Dataforbrug.
  3. Hvis du vil se dataforbrug efter type, skal du trykke på Mobildataforbrug eller Dataforbrug via Wi-Fi.
  4. Grafen viser, hvor meget data den aktuelle bruger eller gæst har brugt i datointervallet.
  5. Du kan se flere oplysninger, som f.eks. et andet datointerval, ved at trykke på en bruger.
    Bemærk! Du kan ikke se, hvad andre brugere anvender data til, f.eks. apps eller filer.