Cast din Pixel-telefons skærm

Hvis du har en Chromecast eller en anden enhed, der kan caste indhold, kan du spejle skærmen og lyden fra din Pixel-telefon til et fjernsyn. Hvis du vil have en hurtigere forbindelse, når du spiller spil eller deltager i eSport, kan du slutte din Pixel-telefon til din skærm eller dit fjernsyn ved hjælp af en dockingstation med ledning.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Cast din skærm

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Forbundne enheder Og så Præferencer for forbindelser Og så Cast.
    • Du kan vælge at caste en enkelt app eller hele skærmen.
  3. På listen skal du trykke på den enhed, hvor din skærm skal vises.

Tip! Du kan føje Cast til Kvikmenu. Få flere oplysninger om Kvikmenu.

Stop med at caste skærmen

1. Stryg nedad fra toppen af skærmen på din telefon.
  2. Tryk på Afbryd i Cast-notifikationen.

Del din appskærm i et videoopkald

Når du bruger en app til videomøder som f.eks. Google Meet, kan du dele en enkelt app eller hele skærmen, der vises på din enhed. Deltagere kan følge med, når du navigerer i en app eller på din skærm.

Start skærmdeling af app
  1. Vælg at dele din skærm i en app til videomøder.
  2. Tryk på Én app, når du bliver bedt om det.
  3. Tryk på en app, du vil dele, i appvælgeren.
  4. Start delingen.
Del en enkelt app i Google Meet
  1. Start et videomøde i Google Meet. Få flere oplysninger om Google Meet.
  2. Tryk på Præsenter nu Del skærm nederst.
  3. Tryk på Præsenter én app.
  4. Tryk på den app, du vil præsentere, i appvælgeren.

Tips!

• Deltagerne kan kun se indholdet i den app, du har valgt.
  • Når du deler din skærm via en app, kan deltagerne kun se den pågældende app.
  • Når du går til andre apps i baggrunden, sættes streamen på pause, og andre kan kun se din valgte app.
  • Dine notifikationer og din statusbjælke er skjult.
Del din skærm via kvikmenuen

Med kvikmenuen kan du screencaste fra en hvilken som helst skærm på din telefon. Du kan dele hele din skærm eller blot en enkelt app. Få flere oplysninger om kvikmenuen.

1. Stryg nedad fra toppen af skærmen.
  2. Tryk på Cast.
Afslut skærmdeling af app

Afslut i appen

1. Tryk på Præsenter nu Del skærm nederst.
  2. Tryk på Stop præsentation.

Afslut via kvikmenuen

1. Stryg fingeren nedad fra toppen af skærmen.
  2. Tryk på Stop præsentation.

Afslut ved at afslutte mødet eller låse skærmen

1. Tryk på Forlad opkald nederst.
  2. Din præsentation stopper.

Tip! Deltagerne kan se det sidste billede, du delte, før du låste din skærm, indtil du stopper delingen.

Afslut ved at lukke appen

1. Stryg opad fra bunden af skærmen, og hold fingeren nede, indtil der vises en liste over aktive apps.
  2. Stryg opad på en app for at lukke den.
Cast indhold ved hjælp af en dockingstation med ledning

Du kan få en hurtigere forbindelse, når du spiller spil eller deltager i eSport, ved at bruge en ledning. Visse dockingstationer med ledning er kompatible med Pixel-telefoner. Du kan også oprette LAN-forbindelse på en kompatibel dockingstation, der har en Ethernet-port.

Følg den vejledning, der fulgte med din kompatible dockingstation, for at konfigurere og caste dine spil via din Pixel-telefon. Eksempel:
  1. Installer appen DisplayLink Presenter på din telefon.
    Tip! Appen behøver ikke at være åben, når du slutter din telefon til dockingstationen.
  2. Brug et USB-C-kabel til at slutte din Pixel-telefon til din kompatible dockingstation.
  3. Brug et HDMI-kabel til at slutte din kompatible dockingstation til din skærm eller dit fjernsyn.
  4. Tilslut din kompatible dockingstations strømkabel.

Tip! Pixel 3-telefoner eller nyere fungerer sammen med MediaGear USB-C Hub Docking Station (element 853265008171). Andre dockingstationer fungerer muligvis også.