Canviar d'usuari, suprimir-ne o afegir-ne

Per compartir el dispositiu amb familiars i amics, crea un perfil d'usuari per a cada persona. Cada perfil d'usuari té un espai personal al dispositiu en què es poden personalitzar les pantalles d'inici, els comptes, les aplicacions, la configuració i moltes altres coses. Obtén informació sobre què poden fer els usuaris.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

La bateria del telèfon Pixel aprèn contínuament els teus comportaments i s'optimitza en funció del teu ús més recent de les aplicacions. Quan configures un dispositiu nou o després de restablir les dades de fàbrica, l'optimització pot tardar unes quantes setmanes a aplicar-se completament. Per obtenir els millors resultats, mantén activades la bateria adaptativa i l'optimització de la bateria.

És normal que la bateria del telèfon Pixel s'exhaureixi una mica més del que és habitual després d'una actualització del programari. Això passa perquè el telèfon està fent tot el possible per baixar i optimitzar el programari nou, i per posar-ho tot en marxa.

Si, després d'uns quants dies, l'exhauriment de la bateria continua sent poc habitual, fes-nos-ho saber i t'ajudarem amb molt de gust.

Canviar d'usuari i suprimir usuaris

Suprimir l'usuari

Si ets l'usuari principal

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Sistema A continuació, Diversos usuaris.
    • Si no trobes aquesta opció de configuració, prova de cercar usuaris a l'aplicació Configuració.
  3. Toca el nom de l'usuari.
  4. Toca Suprimeix l'usuariA continuació, Suprimeix. L'usuari se suprimirà de la llista.

Si no ets l'usuari principal

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Sistema A continuació, Diversos usuaris
    • Si no trobes aquesta opció de configuració, prova de cercar usuaris a l'aplicació Configuració.
  3. Toca Més Més.
  4. Toca Suprimeix [nom_d'usuari] d'aquest dispositiu.
    Important: aquesta acció no es pot desfer.
  5. El dispositiu passarà al perfil de propietari.
Canviar d'usuari
  1. Des de la part superior de la pantalla d'inici, llisca cap avall.
  2. Toca la icona d'usuari Has iniciat la sessió com a.
  3. Toca l'usuari al qual vulguis canviar.

Canviar d'usuari a Android Go

1. A la pantalla d'inici, toca Canvia d'usuari Has iniciat la sessió com a.
  2. Toca un altre usuari. Ara, aquest usuari pot iniciar la sessió.

Afegir o actualitzar usuaris

Per afegir o actualitzar un usuari, has de ser el propietari del dispositiu.

Afegir un usuari
  1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Sistema A continuació, Diversos usuaris.
    • Si no trobes aquesta opció de configuració, prova de cercar usuaris a l'aplicació Configuració.
  3. Toca Afegeix un usuari A continuació, D'acord.
  4. Introdueix un nom per a l'usuari nou.

Configurar un usuari nou

• Després d'afegir un usuari nou, toca Canvia a [nom d'usuari]. Apareixerà una finestra emergent amb la pregunta "Vols configurar l'usuari ara?".
    • Si l'usuari nou és amb tu:
      Toca Configura ara. A continuació, desbloqueja la pantalla per configurar el seu Compte de Google i altres dades.
    • Si l'usuari nou no és amb tu:
      Toca Ara no. La pròxima vegada que la persona en qüestió utilitzi l'usuari, podrà configurar el Compte de Google i altres dades.
Actualitzar l'usuari

Actualitzar el perfil propi

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Sistema A continuació, Diversos usuaris
    • Si no trobes aquesta opció de configuració, prova de cercar usuaris a l'aplicació Configuració.
  3. Toca el teu nom.
    • Per canviar el teu nom de perfil, introdueix un altre nom i toca D'acord.
    • Per canviar la teva imatge de perfil, toca-la i fes una foto o selecciona'n una que tinguis desada al dispositiu.

Triar quins altres perfils poden fer trucades i enviar SMS

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Sistema A continuació, Diversos usuaris
    • Si no trobes aquesta opció de configuració, prova de cercar usuaris a l'aplicació Configuració.
  3. Toca el nom de l'usuari.
  4. Toca Activa les trucades telefòniques.

Tipus de perfils d'usuari

Usuari

Un usuari que no és el propietari del dispositiu és el tipus de perfil per a algú que utilitzi el teu dispositiu molt sovint, com ara un familiar.

Tots els usuaris tenen un espai propi al dispositiu en què es poden personalitzar les pantalles d'inici, els comptes, les aplicacions, la configuració i moltes altres coses.

Convidat

Un perfil de convidat és per a algú que utilitzi el teu dispositiu durant poc temps.

Igual que en el cas dels usuaris, el perfil de convidat té el seu propi espai al dispositiu, però es pot suprimir més fàcilment un cop el convidat hagi acabat d'utilitzar-lo.

Compte

Un compte et permet utilitzar un servei com Gmail amb un nom d'usuari i una contrasenya únics.

Perfil restringit (només per a tauletes)

Un perfil restringit et permet controlar quines funcions i quin contingut pot veure l'usuari. Per exemple, pots impedir que un nen vegi contingut per a adults.

Usuari infantil
Un usuari infantil et permet afegir un compte infantil al dispositiu. Pots fer servir un compte infantil existent o crear-ne un. Els pares poden accedir als controls parentals i gestionar el temps de connexió, les aplicacions i moltes altres coses amb l'aplicació Google Family Link. Obtén informació sobre com pots crear un Compte de Google per al teu fill o filla.