Legg til eller fjern kontoer på Android-enheter

For å få tilgang til e-post, kontakter og kalenderen, og for å laste ned apper fra Google Play-butikken, kan du legge til kontoer på telefonen din. Når du legger til en Google-konto, blir informasjon som er knyttet til den kontoen, automatisk synkronisert med telefonen.

Når du fjerner en konto, blir alt som er knyttet til den kontoen, også slettet fra telefonen. Dette inkluderer e-post, kontakter og innstillinger.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 9 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Pixel-batteriet lærer seg kontinuerlig atferden din og optimaliserer seg selv basert på hvordan du har brukt apper nylig. Når du konfigurerer en ny enhet, eller etter en tilbakestilling til fabrikkstandard, kan det ta noen uker før optimaliseringen når full effektivitet. For best mulig resultat bør du la Tilpasset batteri og batterioptimalisering være på.

Det er normalt at Pixel-telefonen har høyere batteriforbruk enn vanlig etter en programvareoppdatering. Dette skyldes at telefonen jobber hardt med å laste ned og optimalisere den nye programvaren og få alt i gang.

Hvis du fortsatt opplever uvanlig høyt batteriforbruk etter noen dager, kan du gi oss beskjed, så hjelper vi deg gjerne.

Legg til Google-kontoer eller andre kontoer på telefonen

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Passord og kontoer. Hvis du ikke finner «Kontoer», trykker du på Brukere og kontoer.
  3. Under «Kontoer» trykker du på Legg til konto.
  4. Trykk på kontotypen du vil legge til.
    • For å legge til Google-kontoen din, trykk på Google. Når du logger på med en Google-konto, synkroniseres e-postene, kontaktene, kalenderaktivitetene og de andre kontodataene automatisk med enheten.
    • For å legge til Google Meet-kontoen din, trykk på Meet. Når du logger på med Meet-kontoen din, kan du starte og motta videoanrop, opprette møter og ringe enheter som er tilknyttet hjemmet ditt.
    • For å legge til en annen personlig konto, trykk på Exchange, Personlig (IMAP) eller Personlig (POP3). Du velger som regel disse hvis du bruker et e-postprogram, for eksempel Microsoft Outlook eller Apple Mail. Finn ut hvordan du bruker IMAP eller POP3 med Gmail.
  5. Følg veiledningen på skjermen.
  6. Hvis du legger til kontoer, må du av sikkerhetsårsaker muligens skrive inn opplåsingsmønsteret, PIN-koden eller passordet til enheten.

Tips: Hvis du vil låne bort enheten din til en venn, kan du finne ut hvordan du oppretter en separat bruker eller midlertidig gjest i stedet for å legge til en konto.

Fjern Google-kontoer eller andre kontoer fra telefonen

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Passord og kontoer. Hvis du ikke finner «Kontoer», trykker du på Brukere og kontoer.
  3. Under «Kontoer» trykker du på kontoen du vil fjerne Og så Fjern konto.
  4. Bekreft ved å trykke på Fjern konto Og så Fjern konto.
  5. Hvis dette er den eneste Google-kontoen på enheten, må du av sikkerhetsårsaker oppgi opplåsingsmønsteret, PIN-koden eller passordet til enheten.