Kontrollera eller ändra säkerhetsinställningar

Du kan skydda Android-enheten genom att uppdatera säkerhetsinställningarna.

Du kan hantera de flesta av enhetens säkerhetsinställningar i appen Inställningar Appen Inställningar. Tryck på Säkerhet och plats.

Obs! Android fungerar inte på samma sätt på alla enheter. Anvisningarna gäller enheter med Android 8.0 eller senare. Ta reda på vilken version av Android du har.

Säkerhetsstatus

Säkerhet för enhet

Sekretess

Watch video tutorials

To get the latest tips, tricks, and how-to's, subscribe to our YouTube Channel.