Sjekk eller endre sikkerhetsinnstillinger

Du kan bidra til å beskytte Android-enheten din ved å oppdatere sikkerhetsinnstillingene.

Du kan administrere de fleste av enhetens sikkerhetsinnstillinger fra Innstillinger-appen Innstillinger-app. Trykk på Sikkerhet og posisjon.

Merk: Android kan variere fra enhet til enhet. Denne veiledningen gjelder for enheter som kjører Android 8.0 eller nyere. Finn ut hvordan du kan sjekke Android-versjonen din.

Sikkerhetsstatus

Enhetssikkerhet

Personvern

false
Watch video tutorials

To get the latest tips, tricks, and how-to's, subscribe to our YouTube Channel.