Beveiligingsinstellingen controleren of wijzigen

U kunt uw beveiligingsinstellingen updaten om uw Android-apparaat beter te beveiligen.

U kunt de meeste beveiligingsinstellingen van uw apparaat beheren via de app Instellingen App Instellingen. Tik op Beveiliging en locatie.

Opmerking: Android is niet precies hetzelfde op alle apparaten. Deze instructies gelden voor apparaten met Android 8.0 en hoger. Meer informatie over het controleren van uw Android-versie.

Beveiligingsstatus

Apparaatbeveiliging

Privacy

Amy

Amy is Android-expert en auteur van deze Help-pagina. Kies een van de onderstaande opties om haar te laten weten wat u van deze pagina vindt.