Puhelujen soittaminen Wi-Fi-yhteyden kautta

Tietyissä tapauksissa voit soittaa puheluja myös Wi-Fi-yhteyden kautta mobiilioperaattorin verkon sijaan. Kaikkien operaattoreiden liittymillä ei voi soittaa Wi-Fi-puheluita.

Ennen kuin voit soittaa Wi-Fi-puheluja, sinun täytyy ottaa ne käyttöön laitteen asetuksista.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista toimii vain Android 6.0:ssa ja uudemmissa versioissa. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Wi-Fi-puheluiden käyttöönotto

Tärkeää: Wi-Fi-yhteyden kautta soitettavista puheluista voidaan periä erillinen maksu, joten tarkista hintatiedot operaattoriltasi.

Mobiilioperaattorin Wi-Fi-puheluiden käyttö

1. Avaa Puhelin-sovellus .
  2. Valitse Lisää Lisää Ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Puhelut.
  4. Valitse Wi-Fi-puhelut. Jos asetusta ei näy, operaattorisi ei tue tätä ominaisuutta.
    • Joidenkin operaattoreiden liittymillä voit soittaa Wi-Fi-puheluita ilman palvelua.
    • Jos operaattorisi ei tue Wi-Fi-puheluita, voit silti käyttää ominaisuutta VoIP-palvelun kautta.

Puhelun soittaminen Wi-Fi-yhteyden kautta

Kun Wi-Fi-puhelut ovat käytössä, voit soittaa puhelun Wi-Fi-yhteyden kautta muiden puhelujen tapaan. Kun internetyhteys on muodostettu, ilmoitusnäytöllä lukee Internetpuhelu tai Wi-Fi-puhelu.

Jos yhteyttä Wi-Fi-verkkoon ei ole muodostettu, puhelut käyttävät mobiilioperaattorin verkkoa, jos sinulla on sellainen.