Quick Sharen käyttäminen Android-laitteella

Quick Sharella voit lähettää ja vastaanottaa tiedostoja heti lähellä olevilta laitteilta.

Tärkeää:

Quick Sharen asetusten muuttaminen

1. Pyyhkäise alaspäin näytön yläreunasta.
  2. Valitse Quick Share .
    • Jos Quick Sharea ei näy:
      1. Valitse Muokkaa Muokkaa
      2. Siirry pika-asetuksiin lisäämällä Quick Share .
  3. Valitse, kuka voi jakaa sinulle sisältöä:
    • Laitteesi: Laitteesi näkyy muille laitteille, joilla on sama Google-tili, vaikka näyttö olisi pois päältä.
    • Kontaktit: Laitteesi näkyy lähistöllä oleville kontakteillesi, kun näyttö on päällä ja sen lukitus on avattu.
    • Kaikki: Laitteesi näkyy kaikille lähistöllä oleville, kun näyttö on päällä ja sen lukitus on avattu.
      • Vain 10 minuuttia: Yksityisyytesi suojaamiseksi näkyvyys muutetaan automaattisesti takaisin aiempaan valintaan 10 minuutin kuluttua.
  4. Jos haluat muuttaa lisäasetuksia, esimerkiksi sitä, miten näyt muille, valitse vasemmasta alareunasta Asetukset.
Sisällön jakaminen toisen kanssa
  1. Avaa kuva, verkkosivu tai muu sisältö missä tahansa sovelluksessa.
    • Quick Sharessa ei ole sisällön kokoa tai tiedostojen määrää koskevia rajoituksia, mutta sovelluksessa, josta jaat sisältöä, saattaa olla.
  2. Valitse Jaa Jaa ja sitten Quick Share .
  3. Varmista, että lähellä on laite, jolle haluat jakaa sisältöä.
  4. Valitse laite, jolle haluat jakaa sisältöä.
    • Jos et löydä laitetta, varmista, että sille on valittu "Kuka voi jakaa sinulle" ‐asetus ja että näytön lukitus on avattu.
  5. Odota, että toinen laite hyväksyy jakamispyyntösi.
    • Voit perua käynnissä olevan siirron napauttamalla samaa laitetta uudelleen.
  6. Siirron aikana:
    • Voit poistua näkymästä keskeyttämättä siirtoa.
    • Saat ilmoituksen ilmoitusalueelle, kun poistut lähetysnäkymästä. Voit tarkistaa tilan, perua siirron tai palata siirtonäkymään kyseisestä ilmoituksesta.
  7. Voit valita useita vastaanottajia napauttamalla useampaa kuin yhtä laitetta.
    • Teknisten rajoitusten vuoksi samanaikaista jakamista tuetaan vain tietyissä laitemalleissa.
    • Muissa tapauksissa siirrot menevät jonoon ja myöhemmin valitsemasi vastaanottajat saavat siirtopyynnön, kun aiemmat siirrot on tehty.

Vinkki: Voit myös jakaa sisältöä Quick Sharella leikepöydältä tietyillä laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on Android 13 tai uudempi. Kun kopioit jotain, näet näytön alareunassa ponnahdusikkunavahvistuksen. Napauta Laitteet ja valitse laite, jolle haluat jakaa sisällön.

Sisällön vastaanottaminen joltakulta toiselta

Tärkeää:

• Jos jaat sisältöä omien laitteidesi välillä samalla Google-tilillä, vastaanottava laite hyväksyy siirron automaattisesti.
  • Jos jaat sisältöä oman laitteesi leikepöydältä, sisältö kopioidaan automaattisesti, kun joku vastaanottaa sen.
  1. Varmista, että olet valinnut "Kuka voi jakaa sinulle sisältöä" ‐asetuksen oikein.
  2. Laita Bluetooth Bluetooth päälle.
    • Varmista, että näyttösi ei ole lukittu, kun vastaanotat sisältöä joltakulta muulta.
  3. Odota, että näet ponnahdusilmoituksen, jossa kerrotaan, kuka yrittää jakaa sisältöä ja mitä sisältöä hän haluaa jakaa sinulle.
  4. Valitse Hyväksy tai Hylkää.
Sisällön jakamisongelmien korjaaminen

Jos sisällön jakaminen tai vastaanottaminen ei toimi, kokeile näitä ohjeita:

• Jos haluat puhelimen tai tabletin näkyvän vastaanottajan laitteella, pyyhkäise alas näytön yläreunasta. Valitse pika-asetuksista Quick Share .
  • Tarkista, että kummankin laitteen Bluetooth on päällä.
  • Tarkista, että kummankin laitteen sijainti on päällä.
  • Tuo laitteet lähemmäs, korkeintaan 30 cm:n päähän toisistaan.
  • Laita Lentokonetila päälle ja sitten taas pois päältä.
  • Odota, kunnes kukaan muu ei jaa sisältöä toiselle laitteelle.
  • Jos laitteen käyttöjärjestelmä on Android 12 tai vanhempi, tarkista, onko Sijainti päällä.
  • Sammuta laitteesi ja käynnistä se sitten uudelleen.

Muita lähteitä