Del indhold via NFC med Android Beam

Du kan dele indhold direkte fra enhedens skærm til en anden enhed ved at lade enhederne røre hinanden (som regel ryg mod ryg). Du kan dele indhold som f.eks. websider, rutevejledning, videoer, billeder og kontaktpersoner.

Hvis du vil dele indhold på denne måde, skal begge enheder understøtte NFC (Near Field Communication), og både NFC og Android Beam skal være aktiveret. Enhederne skal desuden være låst op, og skærmene skal være tændt.

Bemærk! Android Beam fungerer på nogle telefoner med Android 9.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Sørg for, at NFC og Android Beam er aktiveret

Både NFC og Android Beam er aktiveret som standard. Sådan kontrollerer du, om de er aktiveret:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Forbundne enheder og så Forbindelsespræferencer.
  3. Tjek, at NFC er aktiveret.
  4. Tryk på Android Beam.
  5. Tjek, at Android Beam er slået til.

Du kan også deaktivere NFC eller Android Beam med disse indstillinger.

Del indhold via Android Beam

Før du deler indhold, skal du sørge for, at begge enheder er låst op, at skærmene er tændt, og at NFC og Android Beam er aktiveret. Gør derefter følgende:

1. Åbn præcis det indhold, du vil dele, f.eks. et kort, et billede eller en webside, på din enhed.
  2. Hold bagsiden af din enhed op mod bagsiden af den anden enhed.
  3. Når enhederne får forbindelse til hinanden, giver enheden en lyd eller vibrerer, og billedet på skærmen bliver mindre.
  4. Når du ser "Tryk for at overføre", skal du trykke på din skærm.
  5. Når du har sendt indholdet, vender billedet på skærmen tilbage til normal størrelse.

Når den anden enhed kræver en app

Hvis den anden enhed ikke har den app, der kræves for at kunne se det delte indhold, åbner underretningen på den anden enhed Google Play, hvor den anden enhed kan downloade den pågældende app.

Hvor bagsiderne skal røre hinanden ved overførsler via Android Beam

Med nogle enheder kan det være nødvendigt at holde den anden enhed op mod en bestemt del af din enhed.

• Hvis du bruger en Nexus 7, skal du sørge for, at bagsiden af den anden enhed holdes op i nærheden af bogstavet "u" i "Nexus".
  • Hvis du bruger en HTC One i Google Play-udgave, skal du holde HTC-logoet op mod den nederste del af den anden enhed.

Du kan tjekke, hvor din NFC-antenne er, på disse Pixel-diagrammer eller Nexus-diagrammer.