Endre bakgrunn på Android-enheten din

Du kan endre bakgrunnsbildet på startskjermen og låseskjermen til Nexus-, Android One- eller Google Play-enheten din. Du kan velge blant dine egne bilder, bruke et bilde som fulgte med enheten din eller laste ned flere bakgrunner.

Merk: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 7.1 og nyere. Finn ut hvordan du kan sjekke Android-versjonen din.

Endre bakgrunn

1. Trykk og hold inne på et tomt område på startskjermen til enheten din.
  2. Trykk på Bakgrunner.
  3. Velg bakgrunnen din.
    • For å bruke et eget bilde, trykk på Mine bilder.
    • For å bruke et standardbilde, trykk på et bilde.
  4. Trykk på Endre bakgrunnsbilde øverst.
  5. Trykk på StartskjermLåseskjerm eller Startskjerm og låseskjerm.

Få flere bakgrunner

Du kan laste ned bakgrunnsapper, for eksempel Googles bakgrunnsapp, fra Play Butikk-appen Google Play.

Linker til beslektet innhold