Endre bakgrunn på Android-enheten din

Du kan endre bakgrunnsbildet på startskjermen og låseskjermen til Nexus-, Android One- eller Google Play-enheten din. Du kan velge blant dine egne bilder, bruke et bilde som fulgte med enheten din eller laste ned flere bakgrunner.

Merk: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 7.1 og nyere. Finn ut hvordan du kan sjekke Android-versjonen din.

Endre bakgrunn

Merk: Innstillingene kan variere fra enhet til enhet. Kontakt enhetsprodusenten for å få mer informasjon.

1. Trykk og hold inne på et tomt område på startskjermen til enheten din.
  2. Trykk på Bakgrunner.
  3. Velg bakgrunnen din.
    • For å bruke et eget bilde, trykk på Mine bilder.
    • For å bruke et standardbilde, trykk på et bilde.
  4. Trykk på Angi bakgrunnsbilde øverst.
  5. Velg hvor du vil at bakgrunnen skal vises.

Få flere bakgrunner

Du kan laste ned bakgrunnsapper, for eksempel Googles Bakgrunner-app, fra Play Butikk-appen Google Play.