Android-oppdateringer på Nexus-enheter

Nedenfor ser du oppdaterings- og brukerstøtteperioder for Nexus-enheter.

Android-versjonoppdateringer

Nexus-enheter får de nyeste versjonene av Android direkte fra Google.

Hvis du har kjøpt enheten din via Google Store, får du vanligvis oppdateringer på enheten innen 2 uker. Det kan ta lengre tid å få oppdateringer hvis du kjøpte enheten din et annet sted.

Nexus-enheter får Android-versjonsoppdateringer i minst 2 år etter at enheten først ble tilgjengelig i Google Store. Vi kan ikke garantere flere oppdateringer etter 2 år.

Sikkerhetsoppdateringer

Nexus-enheter får oppdateringer for sikkerhetsproblemer som er dokumentert i offentlige Android-nyhetsbrev om sikkerhet.

Nexus-enheter får sikkerhetsoppdateringer i minst 3 år etter at enheten ble tilgjengelig i Google Store, eller i minst 18 måneder etter at enheten sist ble solgt i Google Store, avhengig av hvilken av disse periodene som er lengst. Etter dette kan vi ikke garantere flere oppdateringer.

Telefonstøtte eller brukerstøtte på nettet

Nexus-enheter kvalifiserer for telefonstøtte eller brukerstøtte på nettet minst like lenge som de får sikkerhetsoppdateringer. Etter dette kan vi ikke garantere fortsatt brukerstøtte.

Minimumsperioder for oppdateringer og brukerstøtte

Enhet

Ingen garanterte Android-versjonsoppdateringer etter

Ingen garanterte sikkerhetsoppdateringer etter

Ingen garantert telefonstøtte eller brukerstøtte på nettet etter

Nexus 6P

September 2017

November 2018

November 2018

Nexus 5X

September 2017

November 2018

November 2018

Nexus 9

Oktober 2016

Oktober 2017

Oktober 2017

Nexus 6

Oktober 2016

Oktober 2017

Oktober 2017

Nexus 5

Oktober 2015

Oktober 2016

Oktober 2016

Nexus 7 (2013)

Juli 2015

August 2016

August 2016

Nexus 4

November 2014

November 2015

November 2015

Nexus 10

November 2014

November 2015

November 2015

Nexus 7 (2012)

Juni 2014

Juni 2015

Juni 2015

Denne siden omhandler versjonsoppdateringer, sikkerhetsoppdateringer, telefonstøtte og brukerstøtte på nettet for Android. For garantiinformasjon, se garantisenteret vårt.

Slik sjekker og oppdaterer du Android-versjonen din

Du kan se Android-versjonsnummeret for enheten din og nivået av sikkerhetsoppdatering du har, i Innstillinger-appen. Du får varsler når oppdateringer er tilgjengelige. Du kan også se etter oppdateringer. Finn ut hvordan du sjekker og oppdaterer Android-versjonen din.