Android-opdateringer på Nexus-enheder

Nedenfor kan du se opdateringer til og supportperioder for Nexus-enheder.

Opdateringer af Android-versionen

Nexus-enheder modtager den nyeste version af Android direkte fra Google.

Hvis du har købt din enhed i Google Store, får din enhed normalt opdateringer inden for 2 uger. Hvis du har købt din enhed et andet sted, kan der gå længere tid, før du modtager opdateringerne.

Nexus-enheder modtager opdateringer af Android-versionen i mindst 2 år fra det tidspunkt, hvor enheden første gang blev tilgængelig i Google Store. Efter 2 år kan vi ikke garantere flere opdateringer.

Sikkerhedsopdateringer

Nexus-enheder modtager opdateringer i forbindelse med sikkerhedsproblemer, der er beskrevet i vores officielle sikkerhedsbulletiner for Android.

Nexus-enheder modtager sikkerhedsopdateringer i mindst 3 år fra det tidspunkt, hvor enheden første gang blev tilgængelig i Google Store, eller i mindst 18 måneder fra det tidspunkt, hvor enheden sidst blev solgt i Google Store, afhængigt af hvilken periode der er længst. Derefter kan vi ikke garantere flere opdateringer.

Telefon- eller onlinesupport

Du kan få telefon- eller onlinesupport til Nexus-enheder i mindst lige så lang tid, som enhederne modtager sikkerhedsopdateringer. Derefter kan vi ikke garantere fortsat support.

Minimumsperioder med opdateringer og support

Enhed

Ingen garanti for opdateringer af Android-versionen efter

Ingen garanti for sikkerhedsopdateringer efter

Ingen garanti for telefon- eller onlinesupport efter

Nexus 6P

September 2017

November 2018

November 2018

Nexus 5X

September 2017

November 2018

November 2018

Nexus 9

Oktober 2016

Oktober 2017

Oktober 2017

Nexus 6

Oktober 2016

Oktober 2017

Oktober 2017

Nexus 5

Oktober 2015

Oktober 2016

Oktober 2016

Nexus 7 (2013)

Juli 2015

August 2016

August 2016

Nexus 4

November 2014

November 2015

November 2015

Nexus 10

November 2014

November 2015

November 2015

Nexus 7 (2012)

Juni 2014

Juni 2015

Juni 2015

Denne side handler om opdateringer af Android-versionen, sikkerhedsopdateringer og telefon- eller onlinesupport. Gå til garanticenteret for at få oplysninger om garanti.

Sådan kan du tjekke og opdatere din Android-version

Du kan se enhedens Android-versionsnummer og seneste sikkerhedsopdatering i appen Indstillinger. Du får notifikationer, når der er tilgængelige opdateringer. Du kan også søge efter opdateringer. Se, hvordan du tjekker og opdaterer din Android-version.