Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Evitar la duplicació d'articles a Google Notícies

Els nostres sistemes automatitzats seleccionen els articles de Google Notícies. Si hi ha moltes versions del mateix article, pot ser que els nostres sistemes tinguin dificultats per identificar l'article original. Els llocs web de notícies poden ajudar Google Notícies a trobar la versió original d'un article de notícies de diverses maneres.

Evitar la duplicació per part dels partners de sindicació

Si distribuïu els articles a altres llocs web de notícies o a altres llocs de la vostra xarxa, poden afegir aquesta metaetiqueta de robots als vostres articles:

<meta name="Googlebot-News" content="noindex">

Aquesta etiqueta impedeix que Google Notícies indexi les versions distribuïdes del contingut.

Per restringir el contingut copiat tant de Google Notícies com de la Cerca de Google, altres llocs web poden afegir aquesta metaetiqueta de robots als articles:

<meta name="Googlebot" content="noindex">

Aquesta etiqueta impedeix que l'agent d'usuari principal de Google, Googlebot, indexi el vostre contingut.

Obteniu més informació sobre com podeu restringir l'accés de robots al contingut.

Consell: si voleu evitar la duplicació per part dels partners de sindicació, no us recomanem l'element d'enllaç canònic, ja que els articles copiats acostumen a ser molt diferents dels articles originals pel que fa al contingut general. Per la seva banda, els partners han de fer servir metaetiquetes per bloquejar la indexació del contingut. Obteniu més informació sobre l'element d'enllaç canònic.

Evitar la duplicació al lloc web

Si publiqueu el mateix article en diverses pàgines d'un mateix lloc web, podeu utilitzar l'element d'enllaç rel="canonical". Obteniu informació sobre com podeu especificar un URL canònic.