Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Informació general sobre el Centre d'editors

El Centre d'editors és una interfície que ajuda els editors a enviar i gestionar el seu contingut a Google Notícies, així com a configurar solucions de monetització a través del Gestor d'ingressos per lectors.

Aneu al Centre d'editors

Funcionalitat

Per personalitzar la publicació, podeu utilitzar unes quantes funcions bàsiques:

• General: podeu afegir:
    • Informació bàsica sobre la vostra publicació
    • Informació sobre la ubicació de la seu de la publicació
    • Verificació dels URL de propietats de llocs web
    • La informació de contacte de la publicació.
  • Estils visuals: afegeix elements visuals que identifiquin la publicació, com ara logotips i fonts.

Canviar entre publicacions i organitzacions

Si teniu més d'una publicació o organització configurada al Centre d'editors, podeu canviar d'una a una altra amb els selectors Publicació i Organització.

Configuració

Podeu canviar la configuració de la publicació.

1. A l'ordinador, aneu al Centre d'editors.
  2. A la part superior dreta, feu clic al selector Publicació i, a continuació, Configuració Settings.

La configuració de la publicació inclou 3 pestanyes:

• Configuració de la publicació: podeu gestionar informació bàsica i els estils visuals de la publicació.
  • Configuració de l'organització: podeu crear, suprimir i definir la configuració de l'organització.
  • Permisos d'usuari: podeu gestionar l'accés dels usuaris a l'organització o a les publicacions que heu enviat.

Consell: també pots accedir a aquestes opcions de configuració des de la pantalla d'inici del Centre d'editors. A "Més opcions", fes clic a Gestiona la teva publicació i organització i, a continuació, Modifica la configuració de la publicació.

Canviar entre productes

Si tens més d'un producte actiu a la publicació, pots fer clic a Productes GMP product switcher. per canviar d'un a un altre. Per exemple, pots canviar de Google Notícies a Google News Showcase. Per tornar a la pantalla d'inici del Centre d'editors en qualsevol moment, també podeu fer clic a Productes GMP product switcher..

Mòduls

Els mòduls personalitzen les diferents experiències de les vostres publicacions. És possible que alguns usuaris no puguin veure determinats mòduls.

• Google Notícies: dissenya i personalitza la publicació, o afegeix-hi la teva marca, per a l'aplicació Google Notícies a Android, iOS i news.google.com.
  • Gestor d'ingressos per lectors: fes que als lectors els resulti més fàcil subscriure's i contribuir al teu contingut, o interaccionar-hi, mitjançant el seu Compte de Google.
  • News Showcase: millora el relat de marca i ajuda els lectors a mantenir-se informats destacant temes i esdeveniments amb taulers personalitzats.

Més opcions

Les opcions us ajuden a classificar el contingut i a cercar ràpidament els paràmetres de configuració. És possible que alguns usuaris no vegin determinades opcions.

• Etiquetes de contingut: ajuda Google a entendre millor el teu contingut amb etiquetes, com ara Opinió, Sàtira, Generat per l'usuari o Blog. Les etiquetes de contingut no afectaran la classificació del motor de cerca.
  • Afegeix una altra publicació: introduïu un URL per configurar una altra publicació.
  • Gestiona la teva publicació i organització: cerqueu ràpidament opcions de configuració que s'utilitzen sovint.

Glossari

Els termes següents permeten als editors entendre com s'organitza el Centre d'editors i quins tipus de contingut es poden enviar.

• Organització: una organització és l'entitat que allotja les publicacions, i pot allotjar-ne una o diverses.
  • Publicació: els editors poden organitzar i gestionar el seu contingut creant publicacions.
    • El que s'anomenava "Edició" a l'eina Producer anterior o "Font" al Centre d'editors antic ara s'anomena "Publicació".
  • Feed: per compartir el teu contingut amb Google Notícies, pots afegir un feed RSS a la pestanya "Contingut" del Centre d'editors.
  • Ubicació web: per compartir contingut de parts concretes del vostre lloc web, afegiu una ubicació web a la pestanya "Contingut" del Centre d'editors.
  • Etiqueta de contingut: afegeix etiquetes de contingut per alertar Google Notícies que una part del teu lloc web necessita que se li apliqui una etiqueta concreta, com ara Sàtira o Opinió.
    • Amb les etiquetes de contingut no es garanteix que el vostre contingut es mostrarà a Google Notícies.
  • Etiquetes: les etiquetes són un conjunt de termes predefinits i de coneixement general que descriuen el contingut dels articles de notícies. Ajuden Google Notícies a classificar i mostrar el vostre contingut. Obtén més informació sobre el significat de cadascuna de les etiquetes.

Què no s'ha d'esperar del Centre d'editors

El Centre d'editors de Google Notícies no és un sistema de creació ni de gestió de continguts (CMS). El Centre d'editors de Google Notícies tampoc no és una eina per produir llocs web en línia optimitzats per a navegadors web per a ordinadors.

El fet de crear una secció al Centre d'editors de Google Notícies no ha d'afectar la classificació del motor de cerca del vostre lloc web. Google Notícies no allotja cap contingut d'editor al web obert.

Google té en compte automàticament qualsevol contingut publicat al web per incloure'l a Google Notícies. No cal fer cap sol·licitud. Tanmateix, el contingut només és apte si compleix les nostres polítiques de continguts i els requisits generals.

Recursos relacionats

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.