Språk och regioner

Det finns över 70 regionala versioner av Google Nyheter på en mängd språk.

Du kan byta version på startsidan för Google Nyheter genom att välja den version du föredrar på rullgardinsmenyn överst på sidan.

Varje version är skräddarsydd med nyheter för den målgruppen. Du hittar en fullständig lista över tillgängliga versioner nedan.

Asien:

Europa och Afrika:

Nord- och Sydamerika:

Om du inte hittar regionen eller landet du letar efter får du gärna titta in igen lite senare. Vårt mål är att erbjuda Google Nyheter för alla våra användare i hela världen, så det kommer många fler versioner med tiden.