Språk og regioner

Vi har mer enn 70 regionale utgaver av Google Nyheter på mange forskjellige språk.

Hvis du vil bytte til en annen utgave når du er på startsiden til Google Nyheter, velger du ganske enkelt utgaven du foretrekker, fra rullegardinmenyen øverst på siden.

Hver utgave er tilpasset med nyheter for den aktuelle målgruppen. Du ser en fullstendig liste over tilgjengelige utgaver nedenfor:

Asia:

Europa og Afrika:

Nord- og Sør-Amerika:

Hvis du ikke ser regionen eller språket du leter etter, kan du sjekke på nytt snart. Målet vårt er å tilby Google Nyheter til alle brukere over hele verden, så vi kommer til å legge til mange nye regioner og språk etter hvert.