Talen en regio's

Er zijn meer dan 70 regionale edities van Google Nieuws in vele verschillende talen. Als u de editie op de startpagina van Google Nieuws wilt veranderen, selecteert u de gewenste versie in het dropdown-menu aan de bovenkant van de pagina.

Elke editie is op maat gemaakt met nieuws voor het betreffende publiek. Hieronder vindt u een volledige lijst van beschikbare edities. Als de regio of taal die u zoekt niet beschikbaar is, raden we u aan binnenkort nog eens terug te komen. Het is ons doel Google Nieuws aan te bieden aan al onze gebruikers over de hele wereld. Daarom zullen in de toekomst nog meer talen en regio's toegevoegd worden.