Språk og regioner

Vi har mer enn 70 regionale utgaver av Google Nyheter på mange forskjellige språk. Hvis du vil bytte til en annen utgave når du er på startsiden til Google Nyheter, velger du ganske enkelt utgaven du foretrekker, fra rullegardinmenyen øverst på siden.

Hver utgave er spesialtilpasset med nyheter for den aktuelle målgruppen, og nedenfor finner du en komplett liste over tilgjengelige utgaver. Dersom vi ikke har inkludert regionen eller språket du leter etter, kan du sjekke på nytt senere. Målet vårt er å tilby Google Nyheter til alle brukere over hele verden, så vi kommer til å legge til mange nye regioner og språk etter hvert.