Språk och regioner

Det finns över 70 regionala versioner av Google Nyheter och på många olika språk. Du kan byta version när du befinner dig på startsidan för Google Nyheter genom att helt enkelt välja den version du föredrar i rullgardinsmenyn överst på sidan.

Varje version är skräddarsydd med nyheter som är avsedda för den målgruppen. Du hittar en fullständig lista över tillgängliga versioner nedan. Om vi inte har tagit med det språk eller land du letar efter ber vi dig återkomma senare. Vårt mål är att erbjuda Google Nyheter för alla våra användare i hela världen, så det kommer många fler versioner senare.