Visas på andra plattformar för Nyheter

Med Google Sök kan användarna få en ordnad vy över huvudnyheter, artiklar, videor med mera från hela världen. Google erbjuder användarna följande sätt att komma åt innehåll från en lång rad utgivare.

Läs mer om hur Google tillhandahåller nyheter i våra produkter och på våra plattformar.

Huvudnyheter

Huvudnyheter är ett avsnitt som visas i Google Sök när vi upptäcker en nyhetsorienterad sökfråga. Vi matchar sökningen mot relevant och kvalitativt nyhetsinnehåll. I Huvudnyheter finns artiklar som är relaterade till sökningen och en länk till fler relaterade artiklar på fliken Nyheter. Innehållet väljs automatiskt för den här funktionen.

Fliken Nyheter i Sök

När användarna söker efter nyheter filtreras sökresultaten på fliken Nyheter i Sök. Användarna får innehåll som är relaterat till händelser i nyheterna. Fliken Nyheter visar dessutom mer artiklar än en vanlig sökfråga i syfte att ge ett större sammanhang.

Visas i Huvudnyheter eller Nyheter

Om en utgivare ska visas i Huvudnyheter eller på fliken Nyheter i Sök avgörs automatiskt. Det enda utgivaren behöver göra är att producera innehåll av hög kvalitet och efterleva Google Nyheters innehållspolicy.