Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Aparèixer en altres plataformes de notícies

La Cerca de Google ofereix als usuaris una experiència organitzada de notícies, articles i vídeos destacats de tot el món, entre altres continguts. Google proporciona les opcions que es detallen a continuació per ajudar els usuaris a accedir al contingut d'una àmplia gamma d'editors.

Obteniu més informació sobre com Google presenta les notícies en tots els productes i les plataformes.

Notícies destacades

La secció "Notícies destacades" es mostra a la Cerca de Google quan detectem que una consulta de cerca està orientada a les notícies. Cerquem coincidències entre la cerca i el contingut de notícies rellevants i de qualitat per mostrar. A la secció "Notícies destacades" s'hi inclouen articles relacionats amb la cerca i, a la pestanya "Notícies", un enllaç a més articles relacionats. El contingut se selecciona automàticament per a aquesta funció.

Pestanya "Notícies" de la Cerca

Quan els usuaris cerquen notícies, a la pestanya "Notícies" de la Cerca es filtren els resultats de la cerca. Els usuaris reben contingut relacionat amb els esdeveniments de les notícies. Aquesta pestanya permet obtenir un context més ampli, ja que s'hi mostren més articles que en una consulta de cerca normal.

Aparèixer a la secció "Notícies destacades" o la pestanya "Notícies"

Els editors es tenen en compte automàticament per a la secció "Notícies destacades" o la pestanya "Notícies" de la Cerca. Només cal que produeixin contingut d'alta qualitat i compleixin les polítiques de contingut de Google Notícies.