Bliv vist i Google Nyheder

Du kan bruge Google Nyheder til at hjælpe brugerne med at holde sig ajour med de nyheder, der er vigtige for dem. Med Google Nyheder kan brugerne:
  • Opdage aktuelle begivenheder, verdensomspændende nyheder og alsidigt indhold fra forskellige udgivere.
  • Abonnere på specifikke nyhedsudbydere og emner.
  • Læse indhold online eller offline.
  • Tilføje bogmærker og dele artikler.
  • Tilpasse indhold i sektionen "Til dig".

Sådan fungerer det

Ved hjælp af en lang række funktioner giver Google Nyheder brugerne mulighed for at få oplysninger om og interagere med dig. Oplevelsen i Google Nyheder giver mulighed for branding ved hjælp af annoncepositioner og indtægtsgenerering, f.eks. annoncering og strømlinet salg af abonnementer, via Abonner med Google.

For at give læserne den bedste oplevelse kan udgiverne vælge mellem direkte kontrol og trafik ved hjælp af AMP-sider (Accelerated Mobile Pages) eller tilpasset styling af indhold med feedback.

Du kan bruge værktøjet Publisher Center til at dele dit indhold med Google Nyheder ved at indsende RSS-feeds, webadresser eller videoer.

Selv hvis du ikke opretter en udgivelse i Publisher Center, kan Google finde dit website via vores normale webcrawling. Hvis du ikke vil have dit indhold vist i Google Nyheder, kan du blokere for adgang til indholdet på dine websites uden at påvirke din fortsatte indeksering og placering i Google Søgning.

En ny oplevelse i Publisher Center

I 2019 lancerede Google en ny udgave af Publisher Center, der kombinerer funktionerne fra den tidligere version af Publisher Center og Producer-værktøjet for at oprette én samlet grænseflade for udgivere.

Hvis du havde en udgave via Producer-værktøjet eller var en del af Google Nyheder via det tidligere Publisher Center-værktøj, vises dit indhold fortsat. Du bør fortsætte med at opdatere dine præferencer for indhold i den nye udgave af Publisher Center.

1. Publisher Center

Du behøver ikke tilmelde dig via Publisher Center for at være med i rangeringerne i Google Nyheder, men det giver visse fordele:

• Styring af indhold og branding: Anvend design, branding og tilpasning i din udgivelses sektioner og indhold i Google Nyheder.
  • Mulighed for indtægtsgenerering: Kør annoncer i dit indholdsområde i appen. Google Nyheder understøtter annoncevisning via Google Ad Manager, bl.a. Premium Solution. Udgivere kan anvende betalingsmure i Bladkiosk via Abonner med Google.
  • Placeringsmuligheder: Udgivelser, der er underlagt vilkårene for virksomheder, er kvalificeret til at blive vist i appens Bladkiosk-sektion (i relevante lande/områder). Vi garanterer ikke en placering. Udgivelser udvælges uafhængigt til Bladkiosk af vores merchandisingteam baseret på promoveringstiming, brugeroplevelsens kvalitet og relevansen for kampagnetemaet.

Vigtigt! Indsendelse af et feed eller en webadresse via Publisher Center garanterer ikke, at indholdet vises eller rangeres i Google Nyheder.

2. Kvalificering i Nyheder

Udgivere behøver ikke længere indsende deres website for at kvalificere sig til Google Nyheder-appen og -websitet. Udgivere tages automatisk i betragtning til Tophistorier eller fanen Nyheder i Søgning. De skal bare producere indhold af høj kvalitet og overholde indholdspolitikkerne for Google Nyheder.