Vi har for nylig annonceret en opdatering vedrørende udgivelsessider. Læs mere her.

Undgå dublering af artikler i Google Nyheder

Artikler i Google Nyheder udvælges af vores automatiserede systemer. Hvis der findes mange versioner af den samme artikel, kan det være svært for vores systemer at identificere den oprindelige artikel. Nyhedswebsites kan hjælpe Google Nyheder med at finde den oprindelige version af en nyhedsartikel på flere forskellige måder.

Undgå dublering fra syndikeringspartnere

Hvis du syndikerer dine artikler til andre nyhedswebsites eller andre websites på dit eget netværk, kan de føje dette robots-metatag til dine artikler:

<meta name="Googlebot-News" content="noindex">

Dette tag forhindrer Google Nyheder i at indeksere de syndikerede versioner af dit indhold.

For at begrænse syndikeret indhold fra både Google Nyheder og Google Søgning kan andre websites føje dette robots-metatag til dine artikler:

<meta name="Googlebot" content="noindex">

Dette tag forhindrer Googles primære brugeragent, Googlebot, i at indeksere dit indhold.

Få flere oplysninger om begrænsning af botters adgang til indhold.

Tip! Hvis du vil undgå dubletter fra syndikeringspartnere, anbefales det kanoniske linkelement ikke, da syndikerede artikler ofte adskiller sig markant fra det overordnede indhold i forhold til de oprindelige artikler. Partnere bør i stedet bruge metatags til at blokere indekseringen af dit indhold. Få flere oplysninger om det kanoniske linkelement.

Undgå dublering på dit eget website

Hvis du udgiver den samme artikel på flere sider på dit eget website, kan du bruge linkelementet rel="canonical". Se, hvordan du angiver et kanonisk linkelement.

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.