Vi har for nylig annonceret en opdatering vedrørende udgivelsessider. Læs mere her.

Optimale løsninger for webcrawlet indhold

De fremgangsmåder, der er angivet her, gælder for de websites, artikelsider og indholdsetiketter, som du indsender via Publisher Center.

Du kan hjælpe vores crawler med at finde det korrekte indhold på dit website ved at følge vores tips til sitemaps og sitemaps til Google Nyheder. Dette vil maksimere dine muligheder for, at dit indhold bliver synligt i Google Nyheder.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan få succes i Google Nyheder, i dette indlæg i webmasterbloggen.

Nedenfor finder du yderligere ressourcer til at forbedre synligheden af dit website og dine artikelsider:

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.