Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Pràctiques recomanades per al contingut rastrejat del web

Les pràctiques que s'indiquen en aquest article s'apliquen als llocs web, a les pàgines d'articles i a les etiquetes de contingut que envieu mitjançant el Centre d'editors.

Per ajudar el nostre rastrejador a trobar el contingut correcte del vostre lloc web, seguiu els nostres consells sobre els mapes del lloc i els mapes del lloc de Notícies. D'aquesta manera, hi haurà més probabilitats que el vostre contingut es mostri a Google Notícies.

Per obtenir més informació sobre maneres de tenir èxit amb Google Notícies, consulteu aquesta entrada de blog per a administradors web.

A continuació s'indiquen més recursos per millorar la visibilitat del vostre lloc web i de les vostres pàgines d'articles: