Vi kunngjorde nylig en oppdatering om publiseringssider. Du finner mer informasjon om dette her.

Rangering i Google Nyheter

Når du sender inn innholdet ditt via feeder eller innholdsetiketter i utgiversenteret, skal det ikke påvirke nettstedets rangering i søkemotorer. Deltakelse i et annonseringsprogram som AdSense har ingen effekt på rangeringen av nettstedet ditt i Google Nyheter eller på noen annen søkemotor fra Google.

Google Nyheter har som mål å markedsføre original journalistikk og la brukerne våre få informasjon fra flere synsvinkler. Google Nyheter godtar ikke betaling for å fremskynde eller forbedre et nettsteds rangering eller utseende i søk.

Rangering i Google Nyheter bestemmes algoritmisk av disse faktorene:

• relevansen til innhold
  • prominens
  • pålitelighet
  • aktualitet
  • sted
  • språk

Rangeringen i «For deg»-fanen bestemmes også av disse faktorene:

• interesser
  • brukervennlighet
  • brukerinnstillinger for emner eller utgivere

Finn ut mer om hvordan Google Nyheter-saker velges ut, og hvordan du ser nyhetssaker du vil ha på Google Nyheter.

Du kan forbedre nettstedets rangering ved å ha et Google-vennlig nettsted. Finn ut mer om hvordan Google rangerer sider i Søk.

Vi hjelper deg gjerne med tekniske problemer i Google Nyheter, men vi kan ikke gi deg noe særlig tilbakemelding om rangering. Takk for forståelsen.