Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Classificació a Google Notícies

En principi, el fet d'enviar el vostre contingut a través de feeds o d'etiquetes de contingut al Centre d'editors no hauria d'influir en la classificació del vostre lloc web als motors de cerca. La participació en un programa de publicitat, com ara AdSense, no afecta la classificació del vostre lloc web a Google Notícies, ni tampoc en cap altre motor de cerca de Google.

L'objectiu de Google Notícies és promoure el periodisme original i exposar els usuaris a diverses perspectives. No acceptem pagaments per millorar la classificació dels llocs web ni per afavorir que es mostrin més ràpidament i amb un millor aspecte a la cerca.

La classificació a Google Notícies es determina mitjançant algoritmes i els factors següents:

• rellevància del contingut
  • notorietat
  • autoritat
  • actualitat
  • ubicació
  • idioma

La classificació a la pestanya "Per a tu" també es determina mitjançant els factors següents:

• interessos
  • Usabilitat
  • Preferències de l'usuari per temes o editors

Obteniu més informació sobre com se seleccionen les notícies de Google Notícies i com podeu veure les notícies que voleu a Google Notícies.

Podeu millorar la classificació del vostre lloc web si us assegureu que s'ajusti als requisits de Google. Obteniu més informació sobre com Google classifica les pàgines a la Cerca.

Tot i que estem a la vostra disposició per ajudar-vos en cas que tingueu problemes tècnics amb Google Notícies, no podem proporcionar-vos gaires suggeriments pel que fa a la classificació. Gràcies per la vostra comprensió.