Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Suprimir contingut de Google Notícies

Els editors i els propietaris de llocs web poden suprimir contingut que inclogui informació incorrecta o enllaços trencats. Aquest problema té lloc perquè les fonts de les notícies publiquen contingut amb errors sense saber-ho o perquè es produeixen errors als algoritmes informàtics de Google Notícies.

Com es pot suprimir contingut de Google Notícies

1. Suprimiu el contingut del vostre lloc web i torneu a publicar-lo.

Consell: si no heu publicat el contingut, contacteu amb l'editor directament perquè el suprimeixi del seu lloc web i demaneu-li que contacti amb el nostre equip.

Configureu un fitxer robots.txt per impedir que Google Notícies continuï rastrejant aquest contingut.

Per suprimir definitivament algun contingut de la Cerca de Google, consulteu com podeu suprimir informació de Google.

Important: no podem rastrejar un article al mateix URL després d'haver-lo suprimit.

Com es pot informar d'un problema

Si es continua mostrant contingut incorrecte a Google Notícies, feu-nos-ho saber. Proporcioneu tanta informació com pugueu sobre el problema de contingut, com ara el titular exacte amb què es mostra a Google Notícies.

És possible que tardem uns quants dies a suprimir el contingut. El temps que es tarda a suprimir contingut varia en funció del tipus de supressió i de la gravetat del problema.

Nota per als lectors de Google Notícies:

• Si trobeu contingut a Google Notícies que us sembla ofensiu o incorrecte, contacteu amb nosaltres.

• Si no sou el propietari d'un lloc web inclòs a l'índex de Google Notícies i es mostra contingut a la plataforma que creieu que infringeix els vostres drets d'autor, reviseu la nostra política sobre presumptes infraccions dels drets d'autor.

• Si creieu que s'ha produït alguna altra infracció il·legal d'algun dret, presenteu un informe.

Si voleu personalitzar el contingut que veieu, obteniu informació sobre com podeu personalitzar la configuració de les notícies.