Vi har for nylig annonceret en opdatering vedrørende udgivelsessider. Læs mere her.

Administrer adgangen til dit indhold

Du kan begrænse adgangen til sektioner i din Google Nyheder-udgivelse til bestemte personer, f.eks. godkendte testere, for at sikre, at det kun er udvalgte brugere i din organisation, der kan få adgang til dit indhold og dine indstillinger.

Konfigurer en adgangsgruppe

1. Log ind på Publisher Center.
  2. Vælg din udgivelse.
  3. Vælg Google Nyheder og derefter Rediger.
  4. Klik på Indstillinger for indhold i navigationsmenuen.
  5. Klik på Ny adgangsgruppe under Adgangsgrupper.
  6. Navngiv din adgangsgruppe.
  7. Klik på Tilføj bruger.
  8. Angiv brugerens mailadresse.
  9. Når du har tilføjet alle mailadresser, skal du klikke på Tilføj.

Vigtigt! Alle mailadresser skal være knyttet til en Google-konto.

Giv brugere i din organisation adgang

Når du har oprettet dine adgangsgrupper, kan du tildele dem til dine sektioner. Sådan vælger du bestemte adgangsniveauer for brugere i din organisation:

1. Log ind på Publisher Center.
  2. Vælg din udgivelse.
  3. Vælg Google Nyheder og derefter Rediger.
  4. Klik på Indstillinger for indhold i navigationsmenuen.
  5. Vælg den sektion, du vil give adgang til.
  6. Klik på Mere Mere og derefter Rediger.
  7. Under "Visningsadgang" skal du klikke på menupilen Pil ned for at vælge adgangsniveauet.
  8. Klik på Gem.