Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Gestionar l'accés al contingut

Podeu restringir a persones concretes, com ara verificadors autoritzats, l'accés a les seccions de la vostra publicació de Google Notícies, a fi de garantir que només els usuaris designats de l'organització puguin accedir al contingut i a la configuració.

Configurar un grup d'accés

1. Inicieu la sessió al Centre d'editors.
  2. Seleccioneu la publicació.
  3. Seleccioneu Google Notícies i, a continuació, Edita.
  4. Al menú de navegació, feu clic a Configuració del contingut.
  5. A Grups d'accés, feu clic a Grup d'accés nou.
  6. Assigneu un nom al grup d’accés.
  7. Feu clic a Afegeix un usuari.
  8. Escriviu l'adreça electrònica de l'usuari.
  9. Després d’afegir totes les adreces electròniques, feu clic a Afegeix.

Important: les adreces electròniques han d'estar associades a un Compte de Google.

Donar accés als usuaris d'una organització

Després de crear els grups d’accés, els podeu assignar a les seccions. Per seleccionar nivells d'accés concrets per als usuaris de l'organització, feu el següent:

1. Inicieu la sessió al Centre d'editors.
  2. Seleccioneu la publicació.
  3. Seleccioneu Google Notícies i, a continuació, Edita.
  4. Al menú de navegació, feu clic a Configuració del contingut.
  5. Seleccioneu la secció a la qual voleu donar accés.
  6. Feu clic a Més More i, a continuació, Edita.
  7. Per seleccionar el nivell d'accés, a "Accés de visualització", feu clic a la fletxa de menú desplegable Fletxa avall.
  8. Feu clic a Desa.