Vi meddelade nyligen en uppdatering av publikationssidor. Du hittar mer information här.

Hantera organisationens inställningar

En organisations ägare kan lägga till, ta bort eller byta namn på en organisation. Ägaren kan även flytta publikationer mellan organisationer som han eller hon äger. Om du vill ändra andra inställningar kontaktar du Googles supportteam via det här formuläret.

Tips: Organisationens namn visas inte för den som använder Google Nyheter.

Lägga till en ny organisation

Som ägare kan du skapa en ny organisation och ange dess namn.

1. Öppna Utgivarcenter på datorn.
  2. Under Fler alternativ klickar du på Hantera din publikation och organisation följt av Hantera organisationer där du är medlem.
  3. Klicka på Ny organisation.
  4. Ange organisationens namn.
  5. Klicka på Lägg till .

Radera en befintlig organisation

Om du vill radera en organisation måste du först radera dess publikationer och utgivarkonton.

Läs mer om hur du raderar en publikation och ett utgivarkonto.

Om du vill ta bort informationen och innehållet permanent från Google Nyheter Utgivarcenter och Google Nyheter-appen klickar du på Radera på den befintliga organisationen.

Flytta en publikation till en annan organisation

Om du är organisationens ägare kan du flytta en publikation till en annan befintlig organisation som du äger. Om du vill flytta en publikation mellan organisationer måste din status i Google Nyheter vara Utkast.

1. Öppna Utgivarcenter på datorn.
  2. Klicka på publikationsmenyn uppe till höger följt av publikationens inställningar .
  3. Klicka på Flytta publikation under Åtgärder.
  4. Välj den organisation du vill överföra publikationen till i popup-fönstret.
  5. Klicka på Flytta.
true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.