Vi kunngjorde nylig en oppdatering om publiseringssider. Du finner mer informasjon om dette her.

Administrer organisasjonens innstillinger

Eiere av organisasjoner kan legge til, slette eller gi nytt navn til organisasjonene sine. De kan også flytte publiseringer mellom de ulike organisasjonene de eier. For å endre eventuelle andre innstillinger, kontakt Googles brukerstøtteteam via dette skjemaet.

Tips: Organisasjonsnavnet er ikke synlig for Google Nyheter-brukere.

Legg til en ny organisasjon

Som eier kan du opprette en ny organisasjon og gi den et navn.

1. Gå til utgiversenteret på en datamaskin.
  2. Under «Flere alternativer» klikker du på Administrer publiseringen og organisasjonen din og så Administrer organisasjoner du er med i.
  3. Klikk på Ny organisasjon.
  4. Legg inn navnet på organisasjonen.
  5. Klikk på Legg til .

Slett eksisterende organisasjoner

Hvis du vil slette en organisasjon, må du først slette publikasjonene og utgiverkontoene først.

Finn ut mer om hvordan du sletter publikasjoner og utgiverkontoer.

For å fjerne informasjonen og innholdet for organisasjonen permanent (fra både Google Nyheter Utgiversenter og Google Nyheter-appen), klikk på Slett på organisasjonen.

Flytt publiseringer til en annen organisasjon

Hvis du eier flere organisasjoner, kan du flytte publiseringer mellom dem. For å flytte en publisering mellom organisasjoner må Google Nyheter-statusen være «Utkast».

1. Gå til utgiversenteret på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Publikasjon-menyen  og så innstillingene for publiseringen .
  3. Klikk på Flytt publikasjonen under «Handlinger».
  4. I forgrunnsvinduet velger du organisasjonen du vil overføre publiseringen til.
  5. Klikk på Flytt.
true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.