We hebben onlangs een update aangekondigd voor de publicatiepagina's. Je leest hier meer informatie.

De instellingen van je organisatie beheren

Organisatie-eigenaren kunnen organisaties toevoegen, verwijderen of een andere naam geven. Ze kunnen ook publicaties verplaatsen tussen verschillende organisaties waarvan ze eigenaar zijn. Als je andere instellingen wilt wijzigen, kun je via dit formulier contact opnemen met het Google Support-team.

Tip: De naam van de organisatie is niet zichtbaar voor gebruikers van Google Nieuws.

Nieuwe organisatie toevoegen

Als eigenaar kun je een nieuwe organisatie maken en de naam ervan opnemen.

1. Ga op je computer naar Uitgeverscentrum.
  2. Onder Meer opties klik je op Je publicatie en organisatie beheren en dan Organisaties beheren waarvan je deel uitmaakt.
  3. Klik op Nieuwe organisatie.
  4. Voer de naam van de organisatie in.
  5. Klik op Toevoegen .

Een bestaande organisatie verwijderen

Als je een organisatie wilt verwijderen, moet je eerst de publicaties en uitgeversaccounts verwijderen.

Meer informatie over het verwijderen van een publicatie en een uitgeversaccount.

Als je gegevens en content definitief wilt verwijderen uit het Google Nieuws Uitgeverscentrum en de Google Nieuws-app, klik je bij de bestaande organisatie op Verwijderen.

Een publicatie verplaatsen naar een andere organisatie

Als eigenaar van een organisatie kun je een publicatie verplaatsen naar een andere bestaande organisatie waarvan je de eigenaar bent. Als je een publicatie tussen organisaties wilt verplaatsen, moet je Google Nieuws-status Concept zijn.

1. Ga op je computer naar Uitgeverscentrum.
  2. Klik rechtsboven op het Publicatiemenu  en dan de instellingen van de publicatie .
  3. Klik onder Acties op Publicatie verplaatsen.
  4. Selecteer in het pop-upvenster de organisatie waarnaar je de publicatie wilt overzetten.
  5. Klik op Verplaatsen.
true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.